OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Bouwbord buiten staand

Bent u op zoek naar een scherp geprijsd bouwbord? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij van BudgetBusters leveren namelijk vele soorten bouwborden in allerlei maten. Een projectbord is een uitermate goede informatievoorziening die bezoekers informeert over een bepaalde bezigheid. Het gebruik van bouwborden is in de loop der jaren erg toegenomen. Tegenwoordig zet men deze borden in voor verschillende doeleinden. Zo worden ze gebruikt bij bouwkavels, evenementen en festivals maar ook bij open dagen of op een beurs. Een bouwbord buiten staand is een echte eyecatcher die aandacht trekt van omstanders. Bijkomend voordeel is dat de naamsbekendheid van uw bedrijf geheid zal toenemen. Neem een kijkje in ons aanbod verschillende BudgetBusters op onze online website. Geniet van de betaalbare bouwborden buiten staand met een hoogwaardige kwaliteit.

 


Staand bouwbord buiten op maat

Wij van BudgetBusters leveren verschillende bouwborden in verschillende maten. Sommige bouwborden buiten staand worden doorgaans gemaakt in dezelfde maat, maar ook bieden wij borden waarvan u zelf kunt aangeven in welke maat u het bord wilt laten bestellen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om u altijd van een passend advies te voorzien. Vanuit Assen leveren wij door het hele land borden, gemaakt van diverse materialen, in de door u gewenste maat. Heeft u interesse in een projectbord die niet wordt geleverd in uw maat? Neem dan contact op met één van onze collega’s.

 

Voordelen bouwbord buiten staand

Het gebruik van bouwborden buiten staand brengt oneindig veel voordelen met zich mee. Zorg voor een opvallende look en omstanders zullen geheid een blik werpen op uw projectbord. Het is belangrijk dat u de markt laat weten dat uw firma bestaat. Het gebruik van bouw borden is hiervoor de perfecte oplossing; veel mensen lezen uw boodschap en met de borden van BudgetBusters zal de naamsbekendheid van uw onderneming stijgen.

Werkt u op een kavel aan een appartement, flat of een reeks bungalows? Denk prudent en laat het bouwbord niet ontbreken! Met de projectborden van BudgetBusters als informatievoorziening zijn er ongetwijfeld voorbijgangers die een kijkje nemen op het bord. Verhuurt of verkoopt u nog één van deze woonvoorzieningen? Dan is dit de perfecte manier om potentiële klanten te scoren.

 

Service van BudgetBusters

Bouwborden voor een messcherpe prijs; BudgetBusters maakt het mogelijk. Het bieden van juiste service aan klanten is een belangrijk aspect bij het ontwerpen en plaatsen van de bouwborden buiten staand. Hierom worden alle bouwborden volkomen kosteloos geplaatst en weer opgehaald door ons team. Bovendien is het mogelijk om uw bord tussentijds te verplaatsen. De kosten hiervoor bedragen € 185 ex. btw. Wij plaatsen de projectborden via de meest actuele constructieberekeningen, om veiligheid van ons team én van de burgers aan te moedigen.

 

Bouwbord buiten staand bestellen

Heeft u interesse in één van de bouwborden van BudgetBusters? Neem dan een kijkje in ons brede scala aan verschillende projectborden. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze online website. Heeft u toch nog vragen of wilt u ronduit wat meer informatie over een bepaald bord? Aarzel dan niet en neem contact met ons op: wij helpen u graag!

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign