OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

STANDAARD BOUWBORD

Projectborden, ook wel bouwborden genoemd, zijn de meest gebruikte instrumenten om te informeren over een bouwproject. Naast de informatie over het bouwproject is het natuurlijk ook een mooie kans om uw bedrijf en de samenwerkende bedrijven nog even in de spotlights te zetten.

Projectborden worden niet alleen ingezet bij bouwprojecten, maar ook vaak bij leegstaande kavels of een pand wat te huur of te koop staat. Vrijwel alles is mogelijk. Van traditionele bouwborden met houtconstructies tot aan de meeste innovatieve borden op een betonnen voet. De wensen van de klant, hoge kwaliteit en duurzaamheid zijn het uitgangspunt. BudgetBusters.nl verzorgt graag het gehele traject voor u. Van ontwerp tot aan de plaatsing.

Het meest bekende en traditionele bouwbord is de uitvoering met een houten frame. Budgetbusters.nl kan het hele traject van ontwerp tot plaatsing voor u verzorgen, kortom alles onder één dak.

PRIJZEN

Reclame oppervlakte elk formaat mogelijk
0 - 6 maanden op aanvraag
7 - 12 maanden op aanvraag
Uitlooptarief € 50 ex btw per maand
Opmaakkosten € 0
Transportkosten € 0

WAAROM EEN BUDGETBUSTER?

Een BudgetBuster is een opvallend stalen frame met een grote wisselbare banner. U kunt deze vorm van buitenreclame flexibel inzetten en dit product is leverbaar op elke locatie in Nederland. Een groot voordeel is dat u geen KLIC melding hoeft te doen.

Overige pagina’s: Projectborden betonnen voetReclamebord evenementenReclamebord festivals –  Reclamebord verkiezingenSpandoek met frameSpandoeken evenementenSpandoeken festivals –  Spandoeken kopen

 • Flexibel in te zetten
 • Leverbaar door heel Nederland
 • Banner is verwisselbaar
 • Snelle plaatsing
 • Zeer goedkope reclamevorm

VRAGEN EN ANTWOORDEN

 • Is de prijs echt inclusief alles?

  De huurprijs die wij hanteren is inclusief de productie en opmaak (dtp) van de reclame banner, het plaatsen en het ophalen van de BudgetBuster. U weet dus exact waar u aan toe bent. U kunt eventueel ook de BudgetBuster langer huren in overleg.

 • Kunnen jullie ook de grafische opmaak doen?

  Wij kunnen de volledige grafische opmaak voor u verrichten. Hierdoor bent u verzekerd van optimale kwaliteit. Daarnaast bent u geen tijd en geld kwijt voor de opmaak door een dtp-er. De opmaak verzorgen wij kosteloos voor u!

 • Wat is de plaatsingstijd na bestellen?

  De standaard levertijd is 5 werkdagen. Vaak wordt de BudgetBuster al veel sneller geleverd. Heeft u een deadline of wilt u met spoed bestellen? Dat is ook mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar!

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign