OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

SPANDOEK FRAMES

Doeken en banners zijn ideaal om een grote advertisement te communiceren. In combinatie met de huisstijl van uw bedrijf is dit een krachtig en opvallend product om een boodschap over te brengen op het grote publiek.

Met het juiste ontwerp vallen doeken en banners op in het straatbeeld. Een goed ontwerp zorgt ervoor dat de boodschap die u over wilt brengen ook echt aan komt en dat deze boodschap wordt gerelateerd aan uw bedrijf. De volgende keer als uw logo voorbijkomt zullen de mensen, die uw doek of banner hebben gezien, de boodschap weer herinneren en vice versa.

PRIJZEN

Reclame oppervlakte op aanvraag
Buizenframes op aanvraag
Huur of koop alleen koop
Transportkosten € 0

WAAROM EEN BUDGETBUSTER?

Een BudgetBuster is een opvallend stalen frame met een grote wisselbare banner. U kunt deze vorm van buitenreclame flexibel inzetten en dit product is leverbaar op elke locatie in Nederland. Een groot voordeel is dat u geen KLIC melding hoeft te doen.

Overige pagina’s: Bouwborden buitenBouwborden prijzenBouwborden huren  – Kosten bouwbordReclameborden hurenReclamebord buiten staandReclameborden prijzenReclame borden buiten

 • Flexibel in te zetten
 • Leverbaar door heel Nederland
 • Banner is verwisselbaar
 • Snelle plaatsing
 • Zeer goedkope reclamevorm

VRAGEN EN ANTWOORDEN

 • Is de prijs echt inclusief alles?

  De huurprijs die wij hanteren is inclusief de productie en opmaak (dtp) van de reclame banner, het plaatsen en het ophalen van de BudgetBuster. U weet dus exact waar u aan toe bent. U kunt eventueel ook de BudgetBuster langer huren in overleg.

 • Kunnen jullie ook de grafische opmaak doen?

  Wij kunnen de volledige grafische opmaak voor u verrichten. Hierdoor bent u verzekerd van optimale kwaliteit. Daarnaast bent u geen tijd en geld kwijt voor de opmaak door een dtp-er. De opmaak verzorgen wij kosteloos voor u!

 • Wat is de plaatsingstijd na bestellen?

  De standaard levertijd is 5 werkdagen. Vaak wordt de BudgetBuster al veel sneller geleverd. Heeft u een deadline of wilt u met spoed bestellen? Dat is ook mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar!

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign