OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

BUDGETBUSTER 3050

BudgetBusters zijn uitermate geschikt om te fungeren als projectbord of als unieke buitenpresentatie voor festivals, evenementen, stadions, bouwprojecten, woningbouw, verkiezingen, etc… BudgetBusters zijn stalen frames met een stevig ingegoten, betonnen voet. Zeer mobiel en snel te plaatsen op elke locatie. Binnen het frame wordt een op maat gemaakte reclame banner geplaatst. Dit kan eventueel dubbelzijdig en daarnaast is deze banner makkelijk te verwisselen. Hiermee is voor u een BudgetBuster zeer flexibel te gebruiken en een goede investering.

Type 3050 heeft een rechthoekig (staand) oppervlak. Daarmee uitermate geschikt voor mega reclame-uitingen die iets breder zijn qua design. Voordeel is dat de onderzijde standaard op bijna 150 cm zit vanaf maaiveld. Hierdoor wordt er geen zicht belemmerd voor autoverkeer op onoverzichtelijke plaatsen/kruisingen. Het is hierdoor niet nodig om een optionele verhogingsbok toe te passen.

PRIJZEN

Totale formaat 360 x 560 cm (b x h)
Reclame oppervlakte 320 x 410 cm (b x h)
0 - 6 maanden Op aanvraag
7 - 12 maanden Op aanvraag
Opmaakkosten € 0
Transportkosten € 0

WAAROM EEN BUDGETBUSTER?

Een BudgetBuster is een opvallend stalen frame met een grote wisselbare banner. U kunt deze vorm van buitenreclame flexibel inzetten en dit product is leverbaar op elke locatie in Nederland. Een groot voordeel is dat u geen KLIC melding hoeft te doen.

 • Flexibel in te zetten
 • Leverbaar door heel Nederland
 • Banner is verwisselbaar
 • Snelle plaatsing
 • Zeer goedkope reclamevorm

VRAGEN EN ANTWOORDEN

 • Is de prijs echt inclusief alles?

  De huurprijs die wij hanteren is inclusief de productie en opmaak (dtp) van de reclame banner, het plaatsen en het ophalen van de BudgetBuster. U weet dus exact waar u aan toe bent. U kunt eventueel ook de BudgetBuster langer huren in overleg.

 • Kunnen jullie ook de grafische opmaak doen?

  Wij kunnen de volledige grafische opmaak voor u verrichten. Hierdoor bent u verzekerd van optimale kwaliteit. Daarnaast bent u geen tijd en geld kwijt voor de opmaak door een dtp-er. De opmaak verzorgen wij kosteloos voor u!

 • Wat is de plaatsingstijd na bestellen?

  De standaard levertijd is 5 werkdagen. Vaak wordt de BudgetBuster al veel sneller geleverd. Heeft u een deadline of wilt u met spoed bestellen? Dat is ook mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar!

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign