OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

SIGNWING

De SignWing is een zeer opvallende verschijning en draait, mits er voldoende wind staat, met de windrichting mee. De SignWing® is eenvoudig verplaatsbaar met een zware shovel of hijskraan en dus supersnel inzetbaar. De SignWing wordt standaard dubbelzijdig bedrukt. Het te bedrukken deel heeft een afmeting van 3 x 1,5 meter.

De betonnen voet heeft een afmeting van 1,5 x 1,5 x 0,3 meter. Het bord is hufterproof.

PRIJZEN

Reclame oppervlakte 300 x 150 cm
0 - 6 maanden Op aanvraag
7 - 12 maanden Op aanvraag
Uitlooptarief € 50 ex btw per maand
Opmaakkosten € 0
Transportkosten € 0

WAAROM EEN BUDGETBUSTER?

Een BudgetBuster is een opvallend stalen frame met een grote wisselbare banner. U kunt deze vorm van buitenreclame flexibel inzetten en dit product is leverbaar op elke locatie in Nederland. Een groot voordeel is dat u geen KLIC melding hoeft te doen.

Overige pagina’s: Klassiek bouwbord – Goedkope bouwborden – Traditioneel bouwbord  – Bouwbord buiten staand – Bouwborden betonnen voet – Goedkope reclameborden – Reclamebord betonnen voet – Projectbord prijzen
Spandoeken gevelMobiel bouwbordMakelaarsborden kopen

 • Flexibel in te zetten
 • Leverbaar door heel Nederland
 • Banner is verwisselbaar
 • Snelle plaatsing
 • Zeer goedkope reclamevorm

VRAGEN EN ANTWOORDEN

 • Is de prijs echt inclusief alles?

  De huurprijs die wij hanteren is inclusief de productie en opmaak (dtp) van de reclame banner, het plaatsen en het ophalen van de BudgetBuster. U weet dus exact waar u aan toe bent. U kunt eventueel ook de BudgetBuster langer huren in overleg.

 • Kunnen jullie ook de grafische opmaak doen?

  Wij kunnen de volledige grafische opmaak voor u verrichten. Hierdoor bent u verzekerd van optimale kwaliteit. Daarnaast bent u geen tijd en geld kwijt voor de opmaak door een dtp-er. De opmaak verzorgen wij kosteloos voor u!

 • Wat is de plaatsingstijd na bestellen?

  De standaard levertijd is 5 werkdagen. Vaak wordt de BudgetBuster al veel sneller geleverd. Heeft u een deadline of wilt u met spoed bestellen? Dat is ook mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar!

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign