OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

TEASER

De Teaser van BudgetBusters.nl is een innovatieve reclame-uiting die uitermate geschikt is voor tijdelijke presentaties. De Teaser is snel inzetbaar en is eenvoudig te (ver)plaatsen. De borden zijn gemaakt van lichtgewicht hufterproof dibond en worden in full color bedrukking geleverd. De standaard afmeting van de borden is 200 cm x 200 cm en kan zowel enkel- als dubbelzijdig bedrukt worden. Andere (grotere) afmetingen zijn ook mogelijk.

Het bord wordt ondersteund door een 15cm doorsnee gegalvaniseerde mast die wordt bevestigd op een fraai vormgegeven betonnen voet van 1,5m x 1,5m.

PRIJZEN

Reclame oppervlakte 200 x 200 cm / enkelzijdig bedrukt
0 - 6 maanden Op aanvraag
7 - 12 maanden Op aanvraag
Uitlooptarief € 50 ex btw per maand
Opmaakkosten € 0
Transportkosten € 0
Reclame oppervlakte 200 x 200 cm / dubbelzijdig bedrukt
0 - 6 maanden € 1075 excl btw
7 - 12 maanden € 1245 excl btw
Uitlooptarief € 50 ex btw per maand
Opmaakkosten € 0
Transportkosten € 0

WAAROM EEN BUDGETBUSTER?

Een BudgetBuster is een opvallend stalen frame met een grote wisselbare banner. U kunt deze vorm van buitenreclame flexibel inzetten en dit product is leverbaar op elke locatie in Nederland. Een groot voordeel is dat u geen KLIC melding hoeft te doen.

Overige pagina’s: Bouwborden verkiezingenBudget spandoekGoedkope projectbordenMakelaars reclamebordMobiel projectbordMobiel reclamebordProjectbord buitenProjectbord hurenProjectbord verkiezingen

 • Flexibel in te zetten
 • Leverbaar door heel Nederland
 • Banner is verwisselbaar
 • Snelle plaatsing
 • Zeer goedkope reclamevorm

VRAGEN EN ANTWOORDEN

 • Is de prijs echt inclusief alles?

  De huurprijs die wij hanteren is inclusief de productie en opmaak (dtp) van de reclame banner, het plaatsen en het ophalen van de BudgetBuster. U weet dus exact waar u aan toe bent. U kunt eventueel ook de BudgetBuster langer huren in overleg.

 • Kunnen jullie ook de grafische opmaak doen?

  Wij kunnen de volledige grafische opmaak voor u verrichten. Hierdoor bent u verzekerd van optimale kwaliteit. Daarnaast bent u geen tijd en geld kwijt voor de opmaak door een dtp-er. De opmaak verzorgen wij kosteloos voor u!

 • Wat is de plaatsingstijd na bestellen?

  De standaard levertijd is 5 werkdagen. Vaak wordt de BudgetBuster al veel sneller geleverd. Heeft u een deadline of wilt u met spoed bestellen? Dat is ook mogelijk. Wij staan altijd voor u klaar!

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign