OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Bouwborden betonnen voet 

Het gebruik van bouwborden is dé manier om omstanders te informeren over een bepaalde bezigheid. Dikwijls gebruikt men de bouwborden betonnen voet op bouwkavels, zodat zij men hiermee kunnen overtuigen met het eindresultaat van het project: de artist impression. Naast het feit dat bouwborden veelvuldig worden gebruikt in de bouw, zijn de projectborden van BudgetBusters ook steeds geliefder bij evenementen en festivals. Door deze informatievoorziening worden de feestgangers geïnformeerd over verschillende zaken, zoals welke artiesten er die dag gaan optreden. Bent u benieuwd naar ons aanbod scherp geprijsde bouwborden? Neem dan een kijkje in onze online webshop.

 


Voordelen bouwborden betonnen voet

Veel van onze projectborden plaatsen wij op een betonnen voet. Een stevige onderzijde van een bord is zeer belangrijk, omdat het niet de dupe moet zijn van zware windstoten. Naast het feit dat de fraai vormgegeven betonnen voet zorgt voor een robuuste look, neemt het ook nog meer voordelen met zich mee. Beton is namelijk een flexibel, duurzaam materiaal met een hoge constructieve kwaliteit. Ook heeft beton een lage CO2, laat het geen restafval achter en is het herbruikbaar. Denkt u met ons mee aan het milieu?

 

Montage bouwborden betonnen voet

Het gebruik van bouwborden als informatievoorziening zorgt voor een stijging van uw naamsbekendheid. Dit is belangrijk zodat u de markt kunt laten weten dat u bestaat. Veiligheid is zeer belangrijk en heeft samen met goede service onze eerste prioriteit. Om het gehele proces, van ontwerp tot plaatsing, te verzorgen in optima forma worden uw bouwborden met betonnen voet volkomen kosteloos door ons team geplaatst en weer opgehaald. Een unieke service in Nederland. Wilt u uw projectbord tussentijds verplaatsen? Dat kan! De kosten hiervoor bedragen € 185 ex. btw. Mocht u uw bouwbord willen plaatsen op één van de Wadden eilanden, informeer ons dan hierover. Hiervoor gelden namelijk andere prijzen en voorwaarden.

 

Ontwerp bouwbord

Het ontwerp voor op uw bouwbord is erg belangrijk omdat dit mogelijk het eerste is wat omstanders zien over uw bedrijf. Met een pakkend design is de kans dan ook groter dat de naamsbekendheid van uw onderneming stijgt. Om een geschikt design tot stand te brengen hebben wij een ontwerpafdeling met ervaren personeel die graag met u mee denkt. Kosteloos geven wij u advies. Heeft u al een ontwerp? Dat moedigen wij alleen maar aan. U kunt ook bij ons terecht als u reeds weet wat u op uw projectbord wilt, maar het ontwerp ontbreekt. Samen zorgen wij voor een aantrekkelijk design voor op uw bouwborden met betonnen voet.

 

Bouwborden betonnen voet bestellen

Bouwborden worden steeds meer populair. Ze worden gebruikt voor verschillende doeleinden en nemen talloze voordelen met zich mee. Heeft u interesse in één van de bouwborden van BudgetBusters? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze online website. Spoedig krijgt u antwoord. Heeft u toch nog vragen of wilt u simpelweg wat meer informatie over onze borden? Aarzel dan niet en neem contact op met één van onze collega’s. Tijdens de kantooruren staan zij voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen!

 

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign