OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Bouwborden buiten van BudgetBusters

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij van BudgetBusters gespecialiseerd in het maken van vele soorten bouwborden. Deze borden worden buitenshuis voor diverse doeleinden gebruikt. Denk hierbij aan bouwprojecten, evenementen of festivals. Bij bouwprojecten wordt het bord voorzien van een artist impression; dit geeft voorbijgangers een compleet beeld van het eindresultaat van het project. Maak gebruik van felle kleuren zodat uw bord nog meer opvalt.

 


Verschillende soorten bouwborden

Bij BudgetBusters kunt u terecht voor vele soorten bouwborden. De bouwborden buiten met normale vorm zijn de BudgetBuster type 3030, BudgetBuster type 3040 en het Standaard bouwbord. Deze borden worden het meest gebruikt en zijn perfect geschikt om te gebruiken op uw bouwterrein. BudgetBusters hebben een zeer sterk frame, gemaakt van metaal. Metaal heeft een lange levensduur en is licht van gewicht. Dit maakt een snelle en gemakkelijke installatie mogelijk.

Tevens bieden wij een aantal unieke bouwborden buiten aan. Wij leveren namelijk ook Signwings, Teasers en Spandoek frames. De Signwing en de Teaser staan bekend om hun fraaie vorm. Dankzij de opvallende look moet elke voorbijganger wel een kijkje nemen. Spandoek frames zijn frames met daarin een doek of een banner. Het grote voordeel hiervan is dat u zelf de banner kunt wisselen.

 

Bouwborden plaatsen

Buitenreclame is een belangrijke vorm om de naamsbekendheid van uw bedrijf of onderneming te vergroten. Bij BudgetBusters zijn alle soorten buitenreclame mogelijk. Met veel plezier werken wij uw opdrachten uit tot een succesvol eindresultaat. Het monteren en ophalen van de bouwborden buiten doet ons team geheel kosteloos. Wij doen dit op de door u gewenste locatie. Voor de Wadden eilanden gelden andere prijzen en voorwaarden. Omdat veiligheid prioriteit nummer 1 is, plaatsen wij onze borden via de meest actuele constructieberekeningen. Wilt u uw bord tussentijds verplaatsen naar een andere locatie? De kosten hiervoor bedragen € 185 ex. btw.

 

Voordelen bouwbord buiten van BudgetBusters

Bij een bouwproject zijn bouwborden onmisbare items. De kosten van een bouwbord buiten bij BudgetBusters is relatief laag als u nadenkt over het grote bereik dat de reclame heeft, kortom erg doeltreffend! Het is erg belangrijk voor uw bedrijf om de markt te laten weten dat u bestaat. Met een bouwbord als informatievoorziening stijgt de naam van uw firma. Naast het feit dat de naamsbekendheid van uw onderneming stijgt, zou de boodschap op het bouwbord ook een aanleiding kunnen zijn voor mensen tot het kopen van een bepaald product. Zorg er dus voor dat u een pakkende boodschap heeft op uw bord.

 

Ontwerp op het bouwbord

Het is van belang dat uw bord gevuld is met opvallende tekst en afbeeldingen. Zo zullen meer mensen omkijken naar uw bord. Wij hebben een ontwerpafdeling met ervaren personeel die u graag helpt bij het maken van een geschikt design. Heeft u reeds een ontwerp voor uw bouwbord buiten? Dit moedigen wij alleen maar aan.

 

Bouwbord buiten van BudgetBusters bestellen

Heeft u interesse in een bouwbord buiten van BudgetBusters? Neem dan contact op met één van onze collega’s, of vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Mocht u toch nog vragen hebben dan kunt u ons contacteren. Ook voor meer informatie zijn wij u graag van dienst.

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign