OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Bouwborden huren van BudgetBusters

Bent u op zoek naar een juist bouwbord die u kunt gebruiken bij uw bouwproject, festival of evenement? BudgetBusters heeft een ruim aanbod aan verschillende bouwborden die worden gebruikt voor diverse doeleinden. Veel klanten huren bouwborden, omdat zij daarmee omstanders optimaal kunnen informeren over hetgeen was bezig is. Zo vindt u bij bouwkavels vaak een bord die aanwezigen informeert over het eindresultaat van het project: de artist impression. Voor een scherpe prijs kunt u bij ons terecht voor een bouwbord die voldoet aan uw eisen en wensen. Neem graag contact met ons op!

 


Verschillende soorten bouwborden huren

BudgetBusters heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten bouwborden. Wij leveren namelijk borden met een standaard vorm, de BudgetBuster type 3030 en type 3040, maar ook bieden wij u een aantal unieke bouwborden aan. Voorbeelden hiervan zijn de Teaser en de Signwing. In tegenstelling tot de ‘normale’ borden hebben deze bouwborden een fraaie vorm wat ervoor zorgt dat ze snel de aandacht trekken. Omstanders moeten wel een kijkje nemen; de naamsbekendheid van uw bedrijf zal toenemen.

 

Materiaal van onze bouwborden

De BudgetBuster type 3030 en type 3040 zijn beide geliefde bouwborden bij onze klanten. Sterker nog, het type 3030 is het meest gehuurde bouwbord bij onze klanten. Deze sterke borden bestaan uit een door staal gemaakt frame en een stevig ingegoten betonnen voet. Hierdoor staat het standvastig op de grond en zijn de grootste windstoten slechts een briesje. Het standaard bouwbord, ook wel projectbord genoemd, is het meest bekende bouwbord. Deze borden worden vervaardigd van houten balken met trespa beplating. Het gehele proces, van ontwerp tot plaatsing, verzorgen wij graag voor u.

 

“Denk bewuster, huur een BudgetBuster”

Onze unieke bouwborden, beter bekend als de Teaser en de Signwing, worden elk gemaakt van verschillende materialen. Beide borden kunnen zowel enkel- als dubbelzijdig worden bedrukt. De Teaser is een mobiel bouwbord dat is gemaakt van lichtgewicht hufterproof dibond. Via een gegalvaniseerde mast wordt dit bord, net zoals de BudgetBusters type 3030 en type 3040, bevestigd op een fraai vormgegeven betonnen voet. De Signwing is een opvallend bord en draait, mits er voldoende wind staat, met de windrichting mee. Ook dit bord is bevestigd op een stevig ingegoten betonnen voet, zodat het onbeweeglijk op de grond staat. Echter is dit voor een zware shovel of hijskraan een fluitje van een cent. Dit maakt het tot een eenvoudig verplaatsbaar en supersnel inzetbaar bouwbord.

 

Bouwborden op uw locatie

Service staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden alle borden die u huurt kosteloos op de door u gewenste locatie geplaatst en opgehaald. Wilt u uw bouwbord toch tussentijds verplaatsen? Dan bedragen de kosten hiervoor € 185 ex. btw. Wilt u een bouwbord huren en plaatsen op de Wadden eilanden? Informeer ons dan hierover; hiervoor gelden namelijk andere prijzen en voorwaarden.

 

Bouwbord van BudgetBusters bestellen

Bij een bouwproject, evenement of festival is een bouwbord een onmisbaar item. Als u nadenkt over het grote bereik dat de reclame heeft zijn de kosten van een bouwbord bij BudgetBusters relatief laag: erg doeltreffend! Overweegt u om een bouwbord te huren van BudgetBusters? Dan kunt u eenvoudig een offerte aanvragen via onze website. Heeft u toch nog vragen of wilt u simpelweg wat meer informatie over één van onze borden? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen. Wij zijn u graag van dienst!

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign