OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Goedkope bouwborden

Bouwborden zijn perfect geschikte informatievoorzieningen om omstanders op de hoogte te brengen van een bepaalde bezigheid. Veelal worden de borden gebruikt door aannemers en makelaars. Dikwijls gebruikt men goedkope bouwborden op bouwkavels: hiermee wordt het eindresultaat van het project aangetoond, beter bekend als de artist impression. Naast het feit dat goedkope bouwborden razend bekend zijn in de bouw, worden ze ook steeds meer populair bij evenementen, festivals, feesten of langs de weg. Met behulp van felle kleuren wordt uw bouwbord een echte eyecatcher; elke voorbijganger zal nu wel een kijkje nemen! Neem een kijkje in onze online webshop en bestel nu een reclamebord op maat.

 


Verschillende soorten bouwborden

BudgetBusters heeft een ruim assortiment aan verschillende bouwborden. Deze goedkope bouwborden beschikken elk over hun eigen voordelen. De BudgetBuster type 3030 en type 3040 zijn de meest gebruikte bouwborden en fungeren uitstekend als unieke buitenpresentatie. Veelal zijn onze borden omheint met een sterk stalen frame, waarbinnen zich de banner bevindt. Naast de BudgetBusters bieden wij ook de Teaser, Signwing en het Standaard bouwbord aan. De Teaser en Signwing hebben een unieke vorm, waardoor ze nog meer opvallen. Bovendien draait de Signwing met de windrichting mee, mits er voldoende wind staat. Het klassieke bouwbord, ook wel het standaard bouwbord genoemd, is het meest geschikt om te informeren over een bouwproject. Hiernaast biedt dit bord ook een mooie kans om eventuele samenwerkende bedrijven in de spotlights te zetten.

 

Voordelen goedkope bouwborden van BudgetBusters

Prijs-kwaliteitverhouding vinden wij van BudgetBusters erg belangrijk. Onze scherp geprijsde borden hebben talloze voordelen. Het grote voordeel van bouwborden is dat je ze eigenlijk niet kunt missen: een kale bouwvlakte straalt alles behalve positiviteit uit. Bovendien zou u, als onderneming, veel inkomsten mislopen wanneer het bord niet zou zijn geplaatst. De goedkope bouwborden van BudgetBusters hebben dus een relatief lage prijs als u nadenkt over het bereik wat het heeft. Tevens zorgen bouwborden voor stijging van naamsbekendheid. U wilt natuurlijk dat velen uw naam kennen en herkennen op de markt; BudgetBusters maakt het mogelijk.

 

Service van BudgetBusters

BudgetBusters levert bouwborden door heel Nederland. Wij kunnen alle borden plaatsen op de door u gewenste locatie. Kosteloos plaatsen en halen wij de borden voor u op. Wilt u uw bord tussentijds verplaatsen? Dan bedragen de kosten hiervoor € 185 ex btw. Voor de Wadden eilanden gelden andere prijzen en voorwaarden. Precieze kosten per bouwbord staan onder het kopje ‘Prijzen’ op onze online website. Hier vindt u specifieke informatie.

 

Goedkope bouwborden bestellen

Bij een bouwproject, evenement, festival, stadion, woningbouw of verkiezing is een goedkoop bouwbord van BudgetBusters een onmisbaar item. Als u nadenkt over het grote bereik dat de reclame heeft zijn de kosten van een bouwbord bij BudgetBusters relatief laag; kortom erg doeltreffend! Het gebruik van bouwborden zorgt voor veel bijkomende voordelen voor uw bedrijf. Heeft u interesse in een van onze goedkope bouwborden? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. Mocht u toch nog specifieke vragen hebben over één van onze borden, dan kunt u gerust contact opnemen met onze collega’s. Zij staan tijdens de kantooruren voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen.

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign