OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Goedkope projectborden

Werkt u aan een bouwproject, of houdt u binnenkort een groot evenement of festival? Dan mag een goedkoop projectbord van BudgetBusters zeker niet ontbreken. Reclameborden worden tegenwoordig voor allerlei doeleinden gebruikt. BudgetBusters fungeren uitstekend als informatievoorziening en kunnen overal worden ingezet. Het projectbord is mogelijk het eerste wat omstanders, en daarmee ook potentiële klanten van uw bedrijf krijgen te zien. Het is dus belangrijk dat u zorgt voor een opvallend en aantrekkelijk bouwbord. Wij helpen u graag bij het maken van een prachtig design dat voldoet aan uw eisen en wensen. Neem snel een kijkje in ons brede scala aan diverse goedkope projectborden.

 

 

Goedkoop projectbord geboorte

Heeft u een vriendin of familielid die binnenkort gaat bevallen, of krijgt uw gezin er zelf een kleintje bij? Dan kunt u in plaats van de gebruikelijke ooievaar ook kiezen voor een uniek bouwbord van BudgetBusters.nl! Hiermee kunt u op een gemakkelijke manier de buurt informeren over het goede nieuws. Regelmatig vraagt men zich af hoe zo’n dergelijk bord er uit ziet. Vaak is dit een humoristische opsomming van project, opdrachtgever en investeerder (denk aan het kind als project, mama als opdrachtgever en papa als investeerder). Op soortgelijke wijze kunt u iets bedenken dat wij van BudgetBusters uitwerken tot een leuk en komisch eindresultaat. Bent u niet zo creatief aangelegd en wilt u graag dat wij u een handje helpen? Geen probleem! Onze ontwerpafdeling met ervaren personeel helpt u graag met al uw vragen.

 

BudgetBusters uitvoeringen

BudgetBusters.nl heeft een ruim aanbod goedkope projectborden in allerlei soorten en maten. Onze twee bekendste bouwbord uitvoeringen zijn de BudgetBuster type 3030 en BudgetBuster type 3040. Deze worden simpelweg het meest gebruikt omdat de bouwborden beschikken over vele voordelen. BudgetBusters zijn uitermate geschikt om te fungeren als projectbord of als unieke buitenpresentatie. De BudgetBuster is een echte eyecatcher dankzij de robuuste, strakke look. Dit komt voornamelijk door het stalen frame dat de banner omheint. Binnen het frame wordt een op maat gemaakte banner gemaakt die u eenvoudig kunt verwisselen. Dit maakt de BudgetBuster een goede en zeer flexibele investering.

 

Goedkope projectborden op uw locatie

Klantvriendelijkheid en snelle service vinden wij erg belangrijk. Normaliter is de levertijd van de bouwborden 5 werkdagen, alhoewel de BudgetBuster vaak al veel sneller wordt geleverd. Heeft u een deadline of wilt u met spoed bestellen? Dat is ook mogelijk! Bovendien worden al de door u gehuurde bouwborden geheel kosteloos door ons team geplaatst en opgehaald. Een unieke service in Nederland. Wilt u graag u bouwbord tussentijds verplaatsen? Voor slechts € 185 ex. btw. monteren wij uw bord op een andere locatie in Nederland. Dient uw reclamebord te worden geplaatst op één van de Wadden eilanden? Informeer ons dan hierover; hiervoor gelden namelijk andere prijzen en voorwaarden. Bekijk snel het ruime aanbod goedkope projectborden van BudgetBusters.nl!

 

Goedkope projectborden bestellen

Kwalitatief hoogwaardige bouwborden vindt u bij geen ander. Wij zijn pas tevreden wanneer het bouwbord voldoet aan uw eisen en wensen. Bent u geïnteresseerd in één van onze scherp geprijsde projectborden? Dan dient u een offerte aan te vragen via onze online website. U zult spoedig een concreet antwoord ontvangen. Heeft u nog onduidelijkheden of wilt u graag wat meer informatie over een specifiek reclamebord? Wees dan niet bang om contact met ons op te nemen per mail of per telefoon. Onze collega’s helpen u graag met al uw vragen!

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign