OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Goedkope reclameborden

Goedkope reclameborden zijn perfect geschikt om omstanders op de hoogte te brengen van een bepaalde bezigheid. Je kunt de projectborden van BudgetBusters dan ook bij allerlei werkzaamheden aantreffen. Denk hierbij aan evenementen, festivals, stadions, opendagen maar ook bij een beurs, langs de weg of bij een bouwkavel. De borden zijn vooral bekend bij kavels waar wordt gewerkt aan woningbouw. Hier geeft het reclamebord u de mogelijkheid om de artist impression te tonen: een visuele weergave van het verwachte eindresultaat. BudgetBusters levert goedkope reclameborden in allerlei soorten en maten. Wij bieden u een ruim scala aan unieke projectborden die elk beschikken over hun eigen voordelen. Neem snel een kijkje in ons breed assortiment.

 

Voordelen goedkope reclameborden 

Naast het feit dat het bouwbord uitermate goed fungeert als informatievoorziening, heeft het ook andere voordelen die van grote invloed kunnen zijn op uw bedrijf. De goedkope reclameborden van BudgetBusters zijn eigenlijk onmisbaar, als u nadenkt over de scherpe prijs en het grote bereik dat het bord heeft. Het zou zonde zijn als het reclamebord niet zou zijn geplaatst, omdat uw onderneming dan mogelijk vele potentiële klanten misloopt. Bovendien is het gebruikelijk om met behulp van de bouwborden eventuele samenwerkende partners in het licht te stellen. Met de goedkope reclameborden van BudgetBusters zal de naamsbekendheid van uw bedrijf geheid stijgen.

 

Verschillende soorten reclameborden 

Voor ieder zit er wel een geschikt reclamebord tussen; wij van BudgetBusters leveren namelijk bouwborden in vele soorten en maten. Meest bekend zijn de BudgetBuster type 3030 en type 3040. Deze bouwborden staan standvastig op de grond dankzij de stevig ingegoten betonnen voet. Het frame is gemaakt van staal, wat zorgt voor een krachtige en robuuste look. De omheinde banner kan eventueel door u worden verwisselt. Hiernaast hebben wij ook een aantal unieke reclameborden met een fraaie vorm. Voorbeelden hiervan zijn de Teaser en de Signwing. Vooral de Signwing is een frappant doch opvallende verschijning; iedere voorbijganger zal wel een blik werpen. De Signwing draait tevens met de windrichting mee, mits er voldoende wind staat.

 

Unieke service van BudgetBusters 

Woont u nou in het hoge noorden, of in een gehucht onderaan in Limburg? BudgetBusters levert goedkope reclameborden door heel Nederland. Al uw bouwborden worden geheel kosteloos door ons team geplaatst en opgehaald. Wilt u uw projectbord tussentijds verplaatsen? Ook dat is mogelijk! Voor slechts € 185 ex. btw. kunnen wij uw bouwbord verplaatsen naar de door u gewenste locatie. Woont u op één van de Wadden eilanden? Informeer ons hier dan over. Hiervoor gelden namelijk andere prijzen en voorwaarden.

 

Goedkope reclameborden bestellen 

BudgetBusters levert diverse innovatieve buitenreclame. Inmiddels treft u op méér dan 500 locaties in Nederland onze producten aan. Voor een messcherpe prijs kunnen wij u voorzien van een kwalitatief hoogwaardig reclamebord. Heeft u interesse in een reclamebord van BudgetBusters? Dan kunt u op eenvoudige wijze een offerte aanvragen via onze online website. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van antwoord voorzien. Mocht u toch nog aarzelen of heeft u simpelweg een specifieke vraag over een product? Wees dan niet bang om ons te contacteren per telefoon of mail. Wij helpen u graag met al uw onduidelijkheden!

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign