OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Klassiek bouwbord

Bouwborden zijn er in vele soorten en maten. BudgetBusters heeft een breed scala aan diverse klassieke bouwborden die worden gebruikt voor allerlei doeleinden. Veelvuldig komt men de borden tegen bij festivals, evenementen, stadions, bouwprojecten of langs de weg. Een klassiek bouwbord wordt gebruikt als informatievoorziening om men op de hoogte te houden van een bepaalde bezigheid. Bij bouwprojecten is het dus ook plausibel dat het klassiek bouwbord de voorbijgangers onderricht met behulp van de artist impression. Dit is een visueel realistische voorstelling hoe het toekomstige gebouw er uit zal komen te zien. Maak gebruik van felle kleuren zodat uw bord nog meer opvalt; elke omstander zal wel een blik werpen!

 

Ontwerp klassiek bouwbord

Een geschikt design op uw klassiek bouwbord is erg belangrijk. U wilt natuurlijk dat uw bord zo veel mogelijk wordt bekeken door de mensen die het bord passeren. BudgetBusters maakt dit mogelijk. Wij bezitten namelijk over een ontwerpafdeling met ervaren personeel die u hier graag een handje bij helpt. Wij streven te kijken naar de toekomst met een krachtig en duurzaam ontwerp. Heeft u reeds een design voor op uw projectbord? Dat moedigen wij alleen maar aan. Weet u wat u op uw projectbord wilt hebben maar het design ontbreekt? Ook dan kunt u bij ons terecht. Neem graag contact met ons op en samen zullen wij uw idee uitwerken tot een groots eindresultaat.

 

Voordelen klassiek bouwbord

Het gebruiken van een klassiek bouwbord neemt talloze voordelen met zich mee. Het leuke van een projectbord is dat je het eigenlijk niet kunt missen. Deze zin mag dan ook gerust dubbelzinnig worden opgevat, want de voorbijgangers kunnen er niet omheen wanneer zij het bord passeren, maar ook mag de onderneming niet een klassiek bouwbord missen omdat zij anders vele kosten zouden mislopen wanneer het bord niet zou zijn geplaatst. Een bouwbord is dus uitermate geschikt om de naamsbekendheid van uw firma te vergroten. Laat de markt weten dat u bestaat met de bouwborden van BudgetBusters.

 

Service van BudgetBusters

Juiste service en goede kwaliteit staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom worden al uw borden kosteloos door ons team geplaatst en opgehaald. Heeft u een bouwbord besteld en u wilt deze graag tussentijds verplaatsen? Dat is mogelijk. De kosten hiervoor bedragen € 185 ex btw. Wilt u de borden plaatsen op één van de Wadden eilanden? Informeer ons hier dan over. Hiervoor gelden namelijk andere prijzen en voorwaarden. BudgetBusters levert bouwborden door heel Nederland en heeft reeds honderden tevreden klanten.

 

Klassiek bouwbord bestellen

Bent u geïnteresseerd in onze bouwborden en overweegt u om een bord te bestellen? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze online website. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoord geven. Neem de juiste keuze uit ons ruime assortiment verschillende bouwborden. Mocht u toch nog specifieke vragen hebben over een klassiek bouwbord, of wilt u simpelweg een vraag stellen? Aarzel dan niet en neem contact op met onze collega’s. Zij staan tijdens de kantooruren klaar om antwoord te geven op al uw onduidelijkheden!

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign