OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Kosten bouwbord van BudgetBusters

Bent u op zoek naar een scherp geprijsd bouwbord? BudgetBusters levert vele soorten projectborden die kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden. Bouwborden worden veelvuldig gebruikt bij bouwprojecten: een krachtig en opvallend bouwbord maakt aan iedereen duidelijk dat er een verbouwing, renovatie of nieuwbouwproject op de locatie plaatsvindt. Ook wordt er vaak bij bouwkavels het eindresultaat van het project getoond, beter bekend als de artist impression. Zo krijgen mensen een positief beeld bij het werk van uw bedrijf en zal de naamsbekendheid van uw firma toenemen. Ook stijgt het gebruik van bouwborden bij evenementen of festivals; met behulp van een projectbord kunt u bijvoorbeeld duidelijk maken welke artiesten optreden. Neem een kijkje in ons assortiment, en laat u verbazen over de lage kosten van onze projectborden.

 


Voordelen bouwbord van BudgetBusters

Bouwborden zijn onmisbaar binnen veel gelegenheden. Veelvuldig gebruikt men de borden bij stadions, bouwprojecten, woningbouw, verkiezingen etc. De borden worden door iedereen gezien en daarom zal uw naam bekender worden op de markt. Als u nadenkt over de vele inkomsten die u misloopt wanneer het bord niet zou zijn geplaatst, hebben de projectborden van BudgetBusters een relatief lage kosten: kortom erg doeltreffend. Ook bij festivals en evenementen bieden bouwborden een positieve toevoeging. Op een vlakte met slechts één podium zorgt een gedecoreerd bouwbord voor meer overzicht en sfeer. Plaats een projectbord aan de zijkant van de menigte en de onrust over wanneer welke artiest moet optreden is verleden tijd.

 

Materiaal van onze borden

De hoge kwaliteit van onze BudgetBusters hebben wij met name te danken aan het juiste gebruik van de materialen. De juiste materiaalkeuze draagt ook bij aan verlaging van de kosten van het bouwbord. Het stalen frame wat de banners van onze BudgetBusters omheint zorgt voor een strakke en robuuste look: een echte eyecatcher. Tevens is staal een sterk, recyclebaar maar ook licht materiaal.

“Al onze producten zijn gecertificeerd en brandvertragend klasse B1. Wij werken altijd met A-merk materialen.”

Veel van onze BudgetBusters staan standvastig op de grond dankzij de stevig ingegoten betonnen voet. De mogelijkheden van betongebruik zijn eindeloos. Door de hoge sterkte, natuurlijke materiaaleigenschappen en eenvoudige verwerkbaarheid van beton ontstaan oplossingen voor modern, veilig en eenvoudig gebruik.

 

Service BudgetBusters

De producten die wij leveren aan onze klanten bieden wij aan voor een scherpe prijs. Onder het kopje ‘Prijzen’ op onze online website vindt u specifieke informatie over de bouwbord kosten. Alle BudgetBusters worden kosteloos door ons team geplaatst en opgehaald op de door u gewenste locatie. Een unieke service in Nederland. Wilt u het bord tussentijds verplaatsen? Dan bedragen de kosten € 185 ex. btw. Voor de Wadden eilanden betreffen andere  prijzen en voorwaarden.

 

Bouwbord van BudgetBusters bestellen

BudgetBusters fungeren uitstekend als informatievoorziening bij verschillende gelegenheden. Door de toevoeging van de SignWing en Teaser hebben wij de markt geheel op zijn kop gezet. Deze borden met unieke vorm beschikken elk over hun eigen voordelen. Zo draait de Signwing, mits er voldoende wind staat, met de windrichting mee. De Signwing en Teaser vallen dankzij hun uiterlijk zo erg op, dat elke omstander wel een kijkje moet nemen. Bent u geïnteresseerd in één van onze bouwborden? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze website. De lage bouwbord kosten zullen u verbazen. Heeft u nog vragen over een BudgetBuster of wilt u simpelweg wat informatie? Neem dan contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign