OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Makelaars reclamebord

Met de makelaars reclameborden van BudgetBusters plaatst de makelaar uw woning fraai in de verkoop. BudgetBusters heeft een ruim assortiment aan makelaars reclameborden die wij leveren in vele verschillende modellen. Met een fraai reclamebord wordt de kans vergroot dat voorbijgangers een kijkje nemen naar uw huis en hier mogelijk interesse bij hebben. De borden die wij aanbieden zijn perfect geschikt om in te zetten bij panden, bedrijven, huizen, bungalows etc. Kiest u het tuinbord, of neemt u liever het welbekende raambord om aanwezigen te informeren over uw verkoop? Kies bij ons uw eigen maat, contour en vorm. Bij BudgetBusters kan het allemaal.

 

 

Ontwerp makelaars reclamebord

Het ontwerp dat plaatsvindt op uw makelaarsbord is zeer van belang. Dit design moet aantrekkelijk en opvallend zijn voor de mensen die uw bord passeren. Hiermee wordt de kans namelijk vergroot dat omstanders een kijkje nemen naar uw bord en dat ze mogelijk uw makelaar gaan contacteren. Dit is ook de reden dat BudgetBusters veel tijd besteedt aan het maken van een puik ontwerp. Wij hebben op locatie een ontwerpafdeling met ervaren personeel die voor u klaar staat om de beste designs te creëren. Heeft u zelf reeds een design? Dan komt dat alleen maar ten goede. Heeft u een idee van wat u op uw bord wilt hebben maar het ontwerp ontbreekt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Samen zullen wij zorgen voor een creatief, frappant doch keurig ontwerp.

 

Waarom makelaarsbord van BudgetBusters

Efficiënt werken is tegenwoordig onmisbaar. Dankzij jarenlange ervaring zijn onze VCA gecertificeerde vakmensen perfect in staat om u te helpen met al uw vragen, van advies tot aflevering. Wij zorgen er voor dat uw order wordt uitgewerkt tot een passende oplossing die voldoet aan uw eisen en wensen. Elke klant krijgt maatwerk en persoonlijke benadering. Hiernaast is juist materiaalgebruik belangrijk voor het leveren van kwalitatief hoogwaardige producten. Om dit te bevestigen kunnen wij u tonen dat al onze producten gecertificeerd en brandvertragend klasse B1 zijn. Team BudgetBusters werkt te allen tijde met A-merk materialen.

 

Unieke service van BudgetBusters

Makelaars reclameborden zijn er in vele soorten en maten. Wij van BudgetBusters luisteren aandachtig naar uw boodschap om zo een perfect geschikt reclamebord tot stand te brengen. U kunt bij ons terecht als u op zoek bent naar een makelaars reclamebord voor een messcherpe prijs. Alle borden die u huurt worden geheel kosteloos door ons team geplaatst én opgehaald. Een unieke service in Nederland. Ook is het mogelijk om uw bord tussentijds te verplaatsen. Wij brengen uw bord naar de door u gewenste locatie voor slechts € 185 ex. btw.

 

Makelaars reclamebord bestellen

BudgetBusters heeft een breed scala aan borden in allerlei soorten en maten. Ons werk wordt volledig aangepast totdat het aan uw eisen en wensen voldoet. Bent u geïnteresseerd in een makelaars reclamebord van BudgetBusters? Dan kunt u op eenvoudige wijze een offerte aanvragen via onze online website. Mocht u vragen hebben of wilt u simpelweg wat meer informatie over een specifiek product? Wees dan niet bang om ons te contacteren per mail of per telefoon. Wij helpen u graag met al uw onduidelijkheden!

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign