OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Mobiel bouwbord

Bouwborden zijn perfect geschikt om in te zetten bij bijvoorbeeld festivals, opendagen, stadions of langs de weg. Bovendien zijn ze razend bekend en onmisbaar bij bouwprojecten. Hier voorziet men het bord dikwijls van de artist impression, om zo de voorbijganger te informeren over het toekomstige eindresultaat. Hiernaast biedt het mobiel bouwbord van BudgetBusters uitstekend de gelegenheid om samenwerkende bedrijven in de spotlights te zetten: waardering zult u zeker ontvangen! Als u nadenkt over het grote bereik dat u met de reclame heeft, zijn onze reclamebord prijzen relatief laag. Neem snel een kijkje in ons brede scala aan mobiele bouwborden. Wij leveren u namelijk buitenreclame voor een messcherpe prijs!

 

 

Mobiel bouwbord geboorte

Tegenwoordig gebruikt men bouwborden voor de meest onaannemelijke dingen. Bent u een beetje creatief aangelegd? Dan kunt u het mobiel bouwbord van BudgetBusters in principe bij elke gebeurtenis of feest gebruiken. Zo wordt het projectbord geboorte ook steeds bekender onder de bouwbordgebruikers. Regelmatig krijgen wij de vraag hoe zo’n mobiel bouwbord geboorte er uit komt te zien. Erg simpel; vaak is dit een grappige opsomming van uitvoerder, aannemer, opdrachtgever en uiteraard het project. Denk hierbij als mama aan uitvoerder, papa als aannemer, famillie en vrienden als opdrachtgever en het kind als project. Neem eens iets anders dan de gebruikelijke ooievaar en verras de buurt met het leuke nieuws!

 

Materialen voor het mobiel bouwbord

De aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding van onze mobiele bouwborden is onder andere tot stand gekomen door het gebruik van juiste materialen. Onze meest gebruikte projectborden, de BudgetBuster type 3030 en type 3040, hebben een opvallende en robuuste look dankzij het opvallende stalen frame. Veel van onze borden beschikken over een stalen frame, dankzij de hoge kwaliteit en opvallendheid van het stalen werk. Hiernaast staan de mobiele bouwborden zeer standvastig op de grond, omdat wij de borden plaatsen op een stevig ingegoten betonnen voet. Bijkomend voordeel is de snelle verplaatsbaar- en inzetbaarheid: grondwerkzaamheden zijn verleden tijd! Neem snel een kijkje in ons ruime aanbod aan innovatieve buitenreclame.

 

Unieke service van BudgetBusters

Het verstrekken van juiste service beschouwen wij als een belangrijk aspect binnen het samenwerk. BudgetBusters levert kwalitatief hoogwaardige bouwborden tegen een leuk prijsje. U treft onze werken inmiddels op méér dan 500 locaties in Nederland aan. Vervoer en transportkosten komen bij u niet aan de orde. Ons ervaren team plaatst en haalt al uw borden namelijk geheel kosteloos op. Woont u nou in het hoge noorden, of juist helemaal in het zuidelijke Limburg? Voor BudgetBusters is niks te gek. Wij zijn u graag van dienst!

 

Mobiel bouwbord van BudgetBusters bestellen

Voor opvallende, scherpgeprijsde buitenreclame bent u hier aan het juiste adres! Wij leveren vele soorten mobiele bouwborden in allerlei soorten en maten. Heeft u interesse in de producten van BudgetBusters? Dan kunt u op een eenvoudige wijze een offerte aanvragen via onze online website die wij zo spoedig mogelijk zullen beantwoorden. Binnen 24 uur heeft u een concreet antwoord in uw mailbox! Heeft u vragen over een bepaald product of wilt u ronduit wat meer informatie? Tijdens de kantooruren kunt u ons zowel telefonisch als per mail bereiken. Onze collega’s helpen u graag met al uw onduidelijkheden!

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign