OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Mobiel projectbord

Een bouwproject is geen bouwproject zonder een mobiel bouwbord van BudgetBusters.nl. BudgetBusters levert vele verschillende soorten bouwborden in de door u gewenste maat. Naast het feit dat het mobiel projectbord razend populair is bij bouwprojecten, worden de informatievoorzieningen ook vaak ingezet bij festivals, open dagen of langs de weg. Bouwborden brengen vele voordelen met zich mee. Dit is dan ook de reden dat ze steeds vaker worden gebruikt. Zo zorgen ze voor stijging van de naamsbekendheid van uw bedrijf, en mogelijk ook voor toename van het klantenaantal. U zorgt er namelijk voor dat het grote publiek uw logo of slogan krijgt te zien. De volgende keer als omstanders uw logo of kreet voorbij zien komen, zullen de mensen weer aan uw boodschap worden herinnert en vice versa.

 

 

Voordelen mobiel projectbord

Reclameborden zijn eigenlijk onmisbaar bij vele gelegenheden. Plekken die door veel mensen worden bezocht of gepasseerd zijn dé locaties waar het projectbord thuis hoort. Hier zal uw boodschap namelijk vaak worden gezien wat leidt tot stijging van uw naamsbekendheid. Het leuke van bouwborden is dat ze onmisbaar zijn. Zowel voor de eigenaar als voor de omstanders. Omstanders zullen namelijk zeker een blik werpen op het aanlokkelijke bord terwijl de eigenaar veel inkomsten zou mislopen, mits het mobiel projectbord niet zou zijn geplaatst. Hiernaast biedt deze vorm van reclame-uiting de mogelijkheid om samenwerkende partners in het goede daglicht te zetten. Waardering zult u zeker krijgen!

 

Projectbord hout en projectbord staal

BudgetBusters heeft een breed scala aan bouwborden die wij leveren in allerlei soorten en maten. Het meest bekende én gebruikte instrument om te informeren is het traditioneel bouwbord. Beter bekend als de uitvoering met een houten frame. Traditionele bouwborden worden ingezet bij bouwprojecten, maar ook bij leegstaande kavels of bij een pand wat te huur of te koop staat. Vrijwel alles is mogelijk. Wilt u liever een ietwat moderner bord? Dan kunt u gaan voor de innovatieve BudgetBuster, Teaser of SignWing. Hier is de banner omheint met een stevig stalen frame: opvallen doet het zeker! Bovendien is het mogelijk om de enkel- of dubbelzijdig geprinte banner te verwisselen. De stevig ingegoten betonnen voet maakt het projectbord zeer mobiel en hiermee voor u een goede investering.

 

Reclame voor binnen- en buitenshuis

Organiseert u binnenkort een festival of open dag en bent u op zoek naar een reclame-uiting op maat? Dan zit u hier goed. BudgetBusters levert namelijk reclameborden die zowel binnen- als buitenshuis uitermate goed fungeren als informatievoorziening. Wilt u het mobiel bord na een aantal weken of maanden verplaatsen naar een ander oord? Zelfs dat is mogelijk. Voor slechts € 185 ex. btw. verplaatsen wij uw projectbord tussentijds naar een andere locatie. Ons ervaren team staat altijd voor u klaar.

 

Mobiel projectbord bestellen

Bouwborden groot en klein, van hout of van staal, enkel- of dubbelzijdig bedrukt. Bij BudgetBusters heeft u de keuze uit verschillende opties om zo uw mobiel bord nog meer gepersonaliseerd te maken. Heeft u interesse in één van onze projectborden? Dan kunt u op een eenvoudige manier een offerte aanvragen via onze website. Binnen 24 uur bent u van concreet antwoord voorzien! Heeft u vragen over één van onze producten, of wilt u simpelweg wat specifieke informatie? Wees dan niet bang om contact met ons op te nemen. Onze collega’s helpen u graag bij al uw onduidelijkheden!

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign