OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Mobiel reclamebord

Deel uw plannen op de plek waar het gebeurt. Het mobiel reclamebord van BudgetBusters.nl fungeert uitstekend als informatievoorziening en wordt bij vele gelegenheden gebruikt. Bouwborden behoren al jaren tot één van de meest verkochte soort buitenreclame. Dit komt omdat een eenvoudigere manier van adverteren nauwelijks denkbaar is. Men gebruikt de reclame overal: u treft onze mobiele reclameborden aan bij festivals, geboortes, langs de weg, open dagen etc. Uw product wordt geplaatst in formaat en opstelling naar keuze. Velen zijn u voor: onze innovatieve buitenreclame is reeds op meer dan 500 locaties in Nederland te vinden. Laat uw boodschap er uit springen met full color bedrukte reclameborden van plaatmateriaal. Zien en gezien worden!

 

 

Materiaal voor hoogwaardig reclamebord

Wij streven naar het verstrekken van een mobiel reclamebord van hoogwaardige kwaliteit. Om dit te realiseren is werken met een bekwaam team en gebruik van juiste materialen zeer invloedrijk. Daarom beschikt BudgetBusters over een eigen afdeling met ervaren personeel, die met behulp van gecertificeerde A-merk materialen in staat is om een lumineus eindresultaat tot stand te brengen. De houten constructie van de bouwborden is bovendien PEFC-gecertificeerd. Dit betekent dat het hout afkomstig is uit een duurzaam beheerd bos. Onze vakmensen zijn VCA gecertificeerd en hebben jarenlange ervaring met ingewikkelde plaatsingsconstructies. Neem snel contact met ons op.

 

Plaatsing mobiel reclamebord op betonnen voet

Onze plaatsingsdienst staat dagelijks voor u klaar om u een veilig en kwalitatief reclamebord te garanderen. Het komt sporadisch voor dat een bouwbord omwaait en dat er zich ongelukken voordoen wat leidt tot een hoop ellende. Bij het mobiele projectbord van BudgetBusters is dit niet het geval. De plaatsing van uw buitenreclame zal spoedig verlopen dankzij de betonnen voet, waarop het frame met de banner is bevestigd. Door deze stevige voet zijn grondwerkzaamheden verleden tijd en is de klus in een mum van tijd geklaard. Het plaatsingsproces en het ophalen van uw borden wordt geheel kosteloos door ons team verzorgd. Hiernaast is het mogelijk om uw bord tussentijds te verplaatsen voor slechts € 185 ex. btw. Voor de Wadden eilanden gelden andere prijzen en voorwaarden.

 

Mobiel reclamebord bouw

Het mobiel reclamebord kan overal worden gebruikt. Wij zien echter wel dat het bouwbord uitermate vaak wordt ingezet bij bouwkavels. De eigenaar van het mobiel reclamebord wil aandacht trekken van voorbijgangers, opdat hij hen wellicht kan activeren zijn dienst of product aan te schaffen. Deze vorm van buitenreclame is dus ook perfect als uw pand te koop of te huur staat. Tevens is het gebruikelijk om de artist impression van het bouwwerk te tonen, zodat men een beeld krijgt van het toekomstige resultaat. BudgetBusters werkt met een frisse blik en persoonlijke aanpak aan het realiseren van uw orders. U kunt zo zonder moeite uw boodschap uiten en uw doeleinden realiseren aan de desbetreffende doelgroep die voor uw branche geschikt is.

 

Mobiel reclamebord bestellen

Zoekt u een scherp geprijsd bouwbord van hoogwaardige kwaliteit? De koffie staat voor u klaar. Bij ons vindt u een breed scala aan diverse buitenreclame met een aangename prijs-kwaliteitverhouding. Heeft u interesse in een bouwbord van BudgetBusters? Dan kunt u op een gemakkelijke wijze een offerte aanvragen via onze online website. Binnen 24 uur bent u van een concreet antwoord voorzien. Heeft u nog een vraag of wenst u specifieke informatie over een bepaald bord? Wees dan niet bang om ons te contacteren per mail of per telefoon. Onze collega’s helpen u graag met al uw verontrusting.

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign