OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Prijzen bouwborden van BudgetBusters

Door onze jarenlange ervaring maakt BudgetBusters geschikte bouwborden die u kunt gebruiken om omstanders te informeren over een bepaalde bezigheid. Bouwborden worden veelvuldig gebruikt om aanwezigen te informeren over een verbouwing of renovatie, maar ook zijn ze perfect geschikt om te gebruiken bij evenementen. BudgetBusters heeft door de jaren heen veel kennis verworven wat er voor zorgt dat wij op bekwaamde wijze borden kunnen creëren naar wens van onze klanten. Bestel nu één van onze bouwborden, de scherpe bouwbord prijzen zullen u verbazen. Vraag een offerte aan via onze online website.

 


Prijs bouwbord BudgetBuster type 3030

De BudgetBuster type 3030 is het bouwbord dat het meest wordt gekozen. Dit bouwbord bestaat uit een doek omheint met een zeer sterk stalen frame. Dit is een duurzaam en tevens recyclebaar materiaal. De banner binnen het frame kan op maat worden gemaakt, zowel enkel- als dubbelzijdig. Veel wind? Dat is geen probleem voor de BudgetBuster type 3030. Het bouwbord staat erg stevig op de grond doordat de voet is ingegoten met beton. Kosteloos plaatsen wij de BudgetBuster op de door u gewenste locatie en halen wij het weer op. De bouwbord prijs betreft:

0 – 6 maanden = € 995 ex btw
7 – 12 maanden = € 1245 ex btw
Meerprijs dubbelzijdig € 365 ex btw
Langere periode is op aanvraag
Deze bouwbord prijs is inclusief banner

 

Prijs bouwbord Budgetbuster type 3040

De BudgetBuster type 3040 is hetzelfde als het type 3030, alleen biedt het hiernaast nog een aantal voordelen. Dit bouwbord heeft een rechthoekig oppervlak zodat het uitermate geschikt is om te gebruiken voor grote reclame uitingen. De banner maken wij voor u op maat; dit kunnen wij zowel enkel- als dubbelzijdig voor u doen. Een groot voordeel van de BudgetBuster type 3040 is dat de onderzijde doorgaans op bijna 150cm van het maaiveld zit. Hierdoor wordt het uiterst gezien door het autoverkeer en is een optioneel verhogingsblok niet nodig. Wij plaatsen de BudgetBuster kosteloos op de door u gewenste locatie en halen het ook weer voor u op. De bouwbord prijs betreft:

0 – 6 maanden = op aanvraag (binnenkort leverbaar)
7 – 12 maanden = op aanvraag (binnenkort leverbaar)
Langere periode is op aanvraag
Deze bouwbord prijs is inclusief banner

 

Prijs Standaard bouwbord

Bent u bezig met een bouwproject? Dan mag het projectbord, ook wel bouwbord genoemd, niet ontbreken. Hiermee kunt u de omstanders overtuigen met het eindresultaat, de artist impression, die plaatsvindt op het bord. Met de hoogwaardige prints van BudgetBusters zal dit zonder problemen werkelijkheid worden. Het standaard bouwbord wordt door ons kosteloos geplaatst en opgehaald op de door u gewenste locatie. Voor dit bouwbord dient u een offerte aan te vragen via onze online website.

 

Prijs bouwbord Teaser

De Teaser is een innovatief bord die snel en eenvoudig kan worden ingezet voor tijdelijke presentaties. De Teaser is gemaakt van het lichtgewicht hufterproof dibond en kan dus snel worden geplaatst en verplaatst op de door u gewenste locatie. Kosteloos wordt het bord door ons team opgesteld en opgehaald. Dit unieke exemplaar heeft haar fraaie vorm te danken aan de gegalvaniseerde mast. Het bouwbord wordt hierdoor verbonden aan de stevige betonnen voet van 1,5 x 1,5 meter. De bouwbord prijs betreft:

Enkelzijdig bedrukt 2 x 2 meter:
0 – 6 maanden = € 765 ex btw
7 – 12 maanden = € 895 ex btw
Langere periode is op aanvraag
Deze bouwbord prijs is inclusief bedrukking bord

 

Prijs bouwbord Signwing

De Signwing is een echte eyecatcher bij uw bedrijf of evenement. Dit zeer opvallende bord trekt de aandacht van omstanders met zijn gekke vorm. De Signwing draait ook met de windrichting mee, mits er genoeg wind staat. Met behulp van een zware shovel of hijskraan is de Signwing eenvoudig verplaatsbaar. Kosteloos plaatst ons team uw bord op de door u gewenste locatie. Ook halen wij het hier weer voor u op. Het bord is hufterproof. De bouwbord prijs betreft:

Dubbelzijdig bedrukt  3 x 1.5 meter:
0 – 6 maanden = € 1095 ex btw
7 – 12 maanden = € 1325 ex btw
Langere periode is op aanvraag
Deze bouwbord prijs is inclusief bedrukking bord

 

Prijs Spandoek frames

Het spandoek in frame van BudgetBusters geeft samen met de huisstijl van uw bedrijf uw werkplek een krachtige look. Verwelkom uw klanten en bezoekers met dit opvallende spandoek. Geef uw spandoek een geschikt look die past bij de omgeving. Dit is aantrekkelijk voor aanwezigen, zodat deze ongetwijfeld een kijkje nemen. Wij hebben een ontwerpafdeling met ervaren personeel die u graag een handje helpt bij het maken van een ontwerp. Heeft u zelf al een design? Dat moedigen wij alleen maar aan. Laat uw naamsbekendheid vergroten door de Spandoek frames van BudgetBusters. Heeft u interesse in dit spandoek frame? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze online website.

Wilt u één van uw borden tussentijds verplaatsen, dan bedragen de kosten € 185 exclusief btw. Voor de Wadden eilanden betreffen andere prijzen en voorwaarden.

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign