OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Projectbord buiten

Zoekt u naar innovatieve buitenreclame, die bij elke gelegenheid kan worden gebruikt? Het projectbord buiten van BudgetBusters is de perfecte reclame voor uw project én de betrokken partijen. Reclameborden worden tegenwoordig voor vele doeleinden gebruikt en ze hebben een uitermate groot bereik. Met de scherp geprijsde bouwborden van BudgetBusters is een goedkopere manier van marketing nauwelijks denkbaar. Het projectbord buiten wordt vaak ingezet bij stadions en festivals, alhoewel het bord ook razend populair is bij bouwkavels waar wordt gewerkt aan een project. Projectborden zijn hier vaak voorzien van de artist impression: zo krijgen voorbijgangers nog een beter beeld bij uw bedrijf.

 

 

Reclame projectbord buiten

BudgetBusters is dé specialist als het gaat om creëren van bouwborden die bij u past. Wij zijn pas tevreden wanneer het reclamebord voldoet aan uw eisen en wensen. Het projectbord buiten fungeert uitstekend als informatievoorziening en bereikt hiermee dan ook vele potentiële klanten. Iedere keer wanneer een omstander uw logo, slogan of boodschap ziet zal hij of zij worden herinnert aan uw onderneming. Voor minimale kosten bent u maximaal in beeld, zeker als u uw projectbord buiten plaatst naast een drukke weg of in het centrum van de stad. Overigens worden de kosten van het bouwbord snel terugverdient, als u nadenkt over het grote bereik dat u heeft. Erg doeltreffend!

 

Plaatsingsmogelijkheden projectbord buiten

Bouwborden loopt u overal tegen het lijf. Deze unieke buitenpresentatie kom je zoal tegen bij festivals, evenementen, stadions, bouwprojecten, woningbouw, verkiezingen, opendagen etc. Het is niet gek dat u een reclamebord aantreft op de meest onverwachte plek; de borden zorgen namelijk voor een groot bereik waardoor uw naamsbekendheid geheid zal toenemen. Voor veel (startende) ondernemingen is dit dus de kans om de markt te laten weten dat u bestaat. De borden die u bij ons besteld worden door onze plaatsingsdienst geheel kosteloos geplaatst en weer opgehaald. Een unieke service in Nederland. Vooral bouwborden met betonnen voet zijn erg eenvoudig en supersnel inzetbaar, omdat graafwerkzaamheden niet van toepassing zijn. Wilt u uw projectbord buiten tussentijds laten verplaatsen? Voor slechts € 185 ex. btw. brengen wij uw bord naar de door u gewenste locatie.

 

Projectbord buiten binnenshuis

Hoor ik dat nou goed, een projectbord buiten binnenshuis? Naast het feit dat bouwborden veelvuldig te bewonderen zijn langs de snelweg of in het park, kan het projectbord buiten van BudgetBusters ook worden gebruikt binnenshuis. De reclameborden zijn perfect geschikt om in te zetten bij colleges en opendagen, om zo de aanwezigen te informeren met uw speciale boodschap. Hiernaast biedt het projectbord de mogelijkheid om eventuele samenwerkende bedrijven in de spotlights te zetten. Waardering zult u zeker krijgen!

 

Projectbord buiten bestellen

Het bestellen van een projectbord bij BudgetBusters kan op een erg eenvoudige manier worden gedaan. Indien u interesse heeft in onze innovatieve buitenreclame, dient u een offerte aan te vragen via onze online website. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van een concreet antwoord voorzien. Heeft u toch nog vragen over één van onze bouwborden, of wilt u ronduit wat meer informatie? Wees dan niet bang en neem contact op met onze collega’s. Zij geven graag antwoord op al uw vragen!

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign