OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Projectbord huren

Projectborden zijn er in vele soorten en maten. Ze zijn de perfecte manier om te informeren over een gebeurtenis of juist om een pakkende boodschap te vertellen. Tegenwoordig treft u de borden veel aan bij evenementen, festivals en bouwterreinen. Vergeet echter niet dat het projectbord ook perfect geschikt is om in te zetten bij een bouwkeet, container, unit of bouwhek. Het is belangrijk dat de markt weet dat uw bedrijf bestaat. Met de reclameborden van BudgetBusters zal dit zonder problemen worden gerealiseerd. Juiste reclame zorgt voor stijging van uw naamsbekendheid. Een innovatief en opvallend projectbord huurt u bij BudgetBusters.nl.

 


Ontwerp projectbord

Het ontwerp is erg belangrijk bij het creëren van een bouwbord dat bij u past. Dit is mogelijk het eerste wat een omstander, en dus ook potentiële klant van uw bedrijf krijgt te zien. Daarom besteedt BudgetBusters veel aandacht aan het maken van een juist design. Wilt u graag uw eigen design aanleveren? Dat moedigen wij alleen maar aan. Heeft u een idee van wat u op uw projectbord wilt maar het uitvoeren lukt u niet? Ook dit is geen probleem. Neem contact met ons op en samen zullen wij uw idee uitwerken tot een perfect design dat voldoet aan uw eisen en wensen!

 

Projectbord op betonnen voet huren

Bij BudgetBusters kunt u vele projectborden huren die elk zijn voorzien van hun eigen voordelen. De betonnen voet is één van de vele voordelen waarover onze bouwborden beschikken. Dankzij de stevige fundering van het projectbord is een krachtige windstoot of hevige storm slechts een briesje. Bovendien kunnen de door u gehuurde projectborden eenvoudig worden geplaatst, omdat graafwerkzaamheden niet van toepassing zijn. De reclameborden zijn zeer snel in te zetten met een zware shovel of hijskraan. Trek nu de aandacht met de merkwaardige eyecatchers van BudgetBusters.nl.

 

Projectbord huren bouwkavel

Inmiddels kunt u op meer dan 500 locaties in Nederland de bouwborden van BudgetBusters aantreffen. Veelvuldig worden de projectborden gebruikt bij plaatsen waar woningbouw plaatsvindt. Bij een bouwkavel met hardwerkende arbeiders hoort natuurlijk ook een reclamebord die de voorbijgangers iets vertelt over het toekomstige eindresultaat: de artist impression. Zo krijgt men een beeld bij het gebouw waaraan wordt gewerkt. Bouwt u een appartementencomplex en de betreffende koop- of huurwoningen hebben nog niet allemaal een eigenaar? Geen probleem! Met een opvallend projectbord van BudgetBusters zullen vele omstanders een kijkje nemen naar uw woningverkoop.

 

Projectbord huren bij BudgetBusters

Bij een bouwproject, evenement of festival is een bouwbord het onmisbare item. Daarom kunt u voor een relatief goedkope prijs projectborden huren bij BudgetBusters. De kosten zijn erg laag als u nadenkt over het grote bereik dat u met de reclameborden heeft: erg doeltreffend! Heeft u interesse in een bouwbord van BudgetBusters? Dan kunt u op gemakkelijke wijze een offerte aanvragen via onze online website. Wij zullen u spoedig van een concreet antwoord voorzien. Heeft u toch nog een vraag of wilt u ronduit wat meer informatie over een specifiek product? Wees dan niet bang om ons te contacteren per mail of per telefoon. Tijdens de kantooruren staan onze collega’s voor u klaar om al uw onduidelijkheden te beantwoorden!

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign