OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Projectbord prijzen

Wij van BudgetBusters zijn dankzij onze jarenlange ervaring gespecialiseerd in het maken van vele soorten bouwborden. BudgetBusters fungeren uitstekend als informatievoorziening en worden tegenwoordig voor allerlei doeleinden gebruikt. Ze zijn perfect geschikt om in te zetten bij bouwkavels, evenementen en festivals, maar ook bij stadions, opendagen of langs de weg. Bij bouwprojecten voorziet men het reclamebord vaak van de artist impression; dit geeft voorbijgangers een compleet beeld van het eindresultaat van het project. Als u nadenkt over het grote bereik dat u met de reclame heeft, zijn onze projectbord prijzen relatief laag. Maak gebruik van felle kleuren zodat uw bord nog meer opvalt. Wij leveren u buitenreclame voor een messcherpe prijs!

 


Projectbord ontwerp

Een juist ontwerp is één van de belangrijkste aspecten bij het creëren van een geschikt reclamebord. Dagelijks passeren er namelijk vele personen de plek waar uw project langzaam vorm krijgt. Met een aantrekkelijk en opvallend design is er een reële kans dat zij geïnteresseerd zijn in het wie en hoe achter dit bouwwerk. Voor een bouwbord met de juiste uitstraling bent u bij BudgetBusters aan het juiste adres. Wij besteden veel tijd aan het maken van een puik ontwerp. Kunt u zelf een ontwerp aanleveren? Dat moedigen wij alleen maar aan! Heeft u een idee van wat u op uw projectbord wilt hebben, maar het design ontbreekt? Aarzel dan niet en neem contact met ons op. Wij staan namelijk klaar om samen met u een geschikt ontwerp tot stand te brengen!

 

Bouwbord uitvoeringen van BudgetBusters

BudgetBusters heeft een ruim assortiment aan verschillende soorten borden voor scherpe projectbord prijzen. Van een traditioneel houten bouwbord tot de moderne Signwing; wij leveren het! De BudgetBuster type 3030 en type 3040 zijn onder onze klanten het meest populair: de robuuste stalen frames zijn opvallend en aanlokkelijk vanaf grote afstand. Bent u op zoek naar de juiste buitenreclame voor uw bedrijf, maar het reclamebord past onaangenaam bij uw gebouw? Neem dan een kijkje bij onze spandoek frames; vanaf nu heeft u uw logo altijd groot en duidelijk op uw pand!

 

Projectborden op betonnen voet

Veel van onze bouwborden plaatsen wij op betonnen voet. Denk hierbij aan de BudgetBusters, Signwing of Teaser. De bouwborden met betonnen voet zijn gemakkelijk te plaatsen doordat er geen graafwerkzaamheden nodig zijn. Voor een scherpe projectbord prijs kan onze plaatsingsdienst vaak binnen enkele dagen de constructie monteren op de door uw gewenste locatie. Het plaatsen en ophalen van de reclameborden doet ons team geheel kosteloos: een unieke service in Nederland. Hiernaast biedt het bouwbord op betonnen voet ook voordelen voor u en voor het milieu. Het sterke beton heeft namelijk een architectonische vormvrijheid en eenvoudige verwerkbaarheid, waardoor er oplossingen ontstaan voor een moderne, veilige én duurzame constructie.

 

Projectbord van BudgetBusters bestellen

Een scherpe projectbord prijs tegenover hoogwaardige kwaliteit van bouwborden: BudgetBusters maakt het mogelijk. Wij hebben een ruim assortiment aan verschillende bouwborden die elk beschikken over hun eigen voordelen. Bent u geïnteresseerd in één van onze scherp geprijsde projectborden? Dan kunt op eenvoudige wijze een offerte aanvragen via onze online website. U heeft altijd binnen 24 uur een concreet antwoord op uw email. Heeft u vragen of wilt u ronduit wat meer informatie over één van onze bouwborden? Wees dan niet bang om contact op te nemen met één van onze collega’s. Tijdens de kantooruren staan zij voor u klaar om al uw onduidelijkheden te beantwoorden.

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign