OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Reclameborden buiten

Reclameborden, beter bekend als bouwborden, zijn uitermate geschikte informatievoorzieningen om te gebruiken voor verschillende doeleinden. Vaak worden reclameborden buiten gebruikt om publiek op de hoogte te houden van een bepaalde bezigheid. Denk hierbij aan bijvoorbeeld welke artiesten er optreden tijdens een evenement of festival, welke spelers er vanavond spelen tijdens een wedstrijd in een stadion of de artist impression die wordt afgebeeld op het bord bij een bouwkavel. Vooral dat laatste is een veelvoorkomend scenario. Men gebruikt de borden namelijk veelvuldig bij plekken waar wordt gewerkt aan een nieuw huis of appartementencomplex. Neem de juiste keuze uit het brede scala reclameborden buiten van BudgetBusters. Heeft u toch twijfels of specifieke vragen over een bepaald bord? Aarzel dan niet en neem contact op met één van onze collega’s!

 


Ontwerp reclamebord

Het ontwerp voor uw reclamebord buiten is uitermate belangrijk. Dit is namelijk het eerste wat uw (potentiële) klant ziet; u wilt uiteraard dat zij een goede eerste indruk krijgen van uw onderneming. Wij van BudgetBusters hebben een ontwerpafdeling met ervaren personeel die u graag helpt bij het creëren van een puik design. Wij zijn pas tevreden wanneer het ontwerp voldoet aan uw eisen en wensen. Bent u in staat om zelf het ontwerp voor uw reclamebord buiten aan te leveren? Dit moedigen wij alleen maar aan! Weet u reeds wat u op uw reclamebord wilt hebben, maar het ontwerp ontbreekt? Samen zullen wij naar een uitmuntend eindresultaat toewerken.

 

Reclameborden buiten op maat

Jarenlang werkt BudgetBusters met plezier aan reclameborden buiten voor klanten uit heel Nederland. Dikwijls gebruikt men reclameborden in de buitenlucht langs de weg of bij een bouwkavel. Echter, tegenwoordig wordt het steeds meer populair om de projectborden binnenshuis te gebruiken tijdens bijvoorbeeld een voorlichting of opendag. Met behulp van de juiste materialen kan BudgetBusters u voorzien van een geschikt bouwbord op maat.

Normaliter leveren wij bouwborden buiten gemaakt in dezelfde maat. Hiernaast hebben wij diverse reclameborden waarvan u zelf kunt aangeven in welke maat u het bord wilt laten bestellen. Wij zijn altijd in staat om u van een passend advies te voorzien.

 

Service van BudgetBusters

Juiste service is een aspect tijdens het werkproces dat wij erg belangrijk vinden. Hierom worden al uw borden geheel kosteloos door ons team geplaatst en opgehaald op de door u gewenste locatie. Wilt u uw bord tussentijds verplaatsen? Dat is zeker mogelijk. Voor slechts € 185 ex. btw. plaatsen wij uw bord op een andere locatie. De borden die wij leveren zijn doorgaans gemaakt van geschikte materialen die een belangrijke bijdrage leveren aan onze kwalitatief hoogwaardige reclameborden. Met plezier werken wij u opdrachten uit tot een groots eindresultaat.

 

Reclameborden buiten bestellen

Reclameborden buiten in vele soorten en maten. BudgetBusters levert vele bouwborden die elk zijn voorzien van hun eigen voordelen. Heeft u interesse in één van onze borden? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze online website. Wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. Heeft u toch nog vragen of wilt u simpelweg wat meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op. Wij geven graag antwoord op al uw onduidelijkheden!

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign