OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Reclamebord buiten staand

Een reclamebord buiten staand is een informatievoorziening die uitermate geschikt is om in te zetten bij allerlei gelegenheden. Vaak gebruikt men projectborden bij uitbundige feesten, festivals, evenementen en bouwkavels. Het reclamebord van BudgetBusters is perfect om omstanders op de hoogte te houden van een bepaalde bezigheid. Dikwijls voorziet men het bouwbord van de artist impression; dit geeft een visueel beeld over het toekomstige gebouw dat zal plaatsvinden op de kavel. Naast het feit dat u de voorbijgangers een goed beeld geeft bij uw bedrijf, geeft het reclamebord buiten staand ook nog eens de mogelijkheid om samenwerkende bedrijven in de spotlights te zetten. Aarzel dus niet langer en neem een kijkje in ons ruime assortiment aan verschillende bouwborden.

 


Verschillende soorten bouwborden

Wij van BudgetBusters bieden u bouwborden aan in allerlei verschillende modellen. Erg bekend zijn de BudgetBuster type 3030 en type 3040. BudgetBusters fungeren uitstekend als projectbord of unieke buitenpresentatie en worden het meest door onze klanten gebruikt. Naast de BudgetBusters hebben wij ook een aantal onvergelijkelijke bouwborden die elk een frappante vorm kennen, maar hierdoor erg opvallen en de aandacht trekken van vele omstanders. Voorbeelden hiervan zijn de Signwing en de Teaser. Deze opvallende verschijningen worden steeds meer populair en zijn met een zware shovel of hijskraan supersnel inzetbaar. Bovendien draait de Signwing, mits er voldoende wind staat, met de windrichting mee.

 

Voordelen reclamebord buiten staand

Het gebruik van reclameborden brengt allerlei voordelen met zich mee. De voornaamste reden dat bedrijven een reclamebord gebruiken, is omdat ze simpelweg veel opbrengsten mislopen indien het bord niet zou zijn geplaatst. De borden van BudgetBusters hebben dus een relatief lage prijs als u nadenkt over het grote bereik dat de borden hebben; erg doeltreffend dus! Naast het feit dat de naamsbekendheid van uw onderneming zal toenemen op de markt, biedt het reclamebord buiten staand ook nog eens de mogelijkheid om samenwerkende bedrijven in het licht te zetten.

 

Service van BudgetBusters

Het leveren van juiste service vinden wij van BudgetBusters erg belangrijk. Hierom houden wij rekening met uw orders gedurende het werkproces. Overweegt u om een bouwbord te huren bij ons? Dan heeft dit voor u allerlei voordelen. Ons team plaatst én haalt namelijk al uw borden geheel kosteloos op, op de door u gewenste locatie. Hiernaast is het ook mogelijk om de projectborden tussentijds te verplaatsen. De kosten hiervoor bedragen slechts € 185 ex. btw. Verlangt u van ons het bord te plaatsen om één van de Wadden eilanden? Laat ons dit dan weten. Voor de Wadden eilanden gelden andere prijzen en voorwaarden.

 

Reclamebord buiten staand bestellen

BudgetBusters levert veel reclameborden in allerlei soorten en maten. Heeft u interesse in onze bouwborden en overweegt u om één te bestellen? Dan kunt u simpelweg een offerte aanvragen via onze online website. Hierop zult u zo spoedig mogelijk antwoord krijgen. Mocht u toch nog vragen hebben, of wilt u ronduit wat meer informatie over een bepaald bord? Aarzel dan niet langer en contacteer onze collega’s per mail of per telefoon. Tijdens de kantooruren staan zij voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen!

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign