OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Reclamebord evenementen

Organiseert u binnenkort een festival of evenement? Dan is een reclamebord van BudgetBusters het onmisbare item! U kunt hiermee namelijk snel de aandacht trekken van de aanwezigen. Wilt u een boodschap delen, bijvoorbeeld wanneer het volgende event plaatsvindt, of waar de feestgangers merchandise kunnen kopen? Het reclamebord evenementen van BudgetBusters maakt het mogelijk. Met behulp van felle kleuren wordt uw bord een echte eyecatcher: elke voorbijganger zal wel een blik werpen! Neem een kijkje in onze online webshop en bestel nu een reclamebord evenementen op maat.

 

 

Materiaal van onze reclamebord evenementen

De prijs-kwaliteitverhouding van onze reclamebord evenementen is mede dankzij het gebruik van de juiste materie tot stand gekomen. De meest gebruikte bouwborden zijn de BudgetBuster type 3030 en BudgetBuster type 3040. BudgetBusters fungeren uitstekend als reclamebord voor een evenement of als unieke buitenpresentatie. De materialen die wij voor deze borden gebruiken zijn staal en beton. De stevig ingegoten voet wordt namelijk gemaakt van beton; dit zeer sterke materiaal heeft natuurlijke eigenschappen en een architectonische vormvrijheid. Hierdoor ontstaan oplossingen voor een moderne, veilige en duurzame constructie. Het frame wordt gemaakt van staal, wat zorgt voor een strakke, robuuste look. Het stalen frame omheint de banner, die u bij voorkeur zelf kunt verwisselen. Dit maakt de BudgetBuster voor u zeer flexibel te gebruiken en een goede investering.

 

Fraaie reclamebord evenementen van BudgetBusters

BudgetBusters heeft een rijk aanbod aan reclamebord evenementen in allerlei verschillende soorten en maten. Naast de veelgebruikte BudgetBusters presenteren wij u graag onze bouwborden met frappante vorm. Deze borden zijn namelijk zeer opvallend, waardoor ze snel de aandacht trekken van omstanders. Voorbeelden hiervan zijn de SignWing of de Teaser. De Teaser is een innovatieve reclame-uiting die uitermate geschikt is voor tijdelijke presentaties als evenementen of festivals. De Teaser is dankzij haar betonnen voet en de grootte van het bord snel inzetbaar en gemakkelijk te (ver)plaatsen. Evenals de Teaser is ook de SignWing supersnel inzetbaar met een zware shovel of hijskraan. Dit bouwbord wordt standaard dubbelzijdig bedrukt waardoor iedere voorbijganger zicht heeft op uw slogan, logo of boodschap. Bovendien draait de SignWing met de windrichting mee, mits er voldoende wind staat. Neem de juiste keuze uit ons brede scala reclamebord evenementen.

 

Reclamebord evenementen op locatie

Woont u in het bovenste topje van Nederland, of helemaal in het lage zuiden? Voor BudgetBusters.nl is niks te veel gevraagd. Wij leveren namelijk reclamebord evenementen op maat door heel het land. Bovendien worden al uw borden geheel kosteloos door ons team geplaatst en opgehaald: een unieke service in Nederland. De standaard levertijd is vijf werkdagen. Echter wordt de BudgetBuster vaak al veel sneller geleverd. Wilt u graag uw bord tussentijds verplaatsten naar een andere plek? Voor slechts € 185 ex. btw. zijn wij u graag van dienst. Wilt u dat wij uw bord monteren op één van de Wadden eilanden? Informeer ons dan hierover. Hiervoor gelden namelijk andere prijzen en voorwaarden.

 

Reclamebord evenementen bestellen

BudgetBusters levert vele bouwborden in allerlei soorten en maten. Voor een relatief lage prijs voorzien wij u van een professioneel verzorgd projectbord op de door u gewenste locatie. Heeft u interesse in één van onze reclameborden? Dan kunt u op een eenvoudige wijze een offerte aanvragen via onze online website. U zult binnen 24 uur een concreet antwoord van ons ontvangen. Heeft u nog vragen of wilt u simpelweg meer informatie over een specifiek product? Wees dan niet bang om contact met ons op te nemen per mail of per telefoon. Wij helpen u graag met al uw onduidelijkheden!

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign