OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Reclamebord festivals

Reclameborden tref je overal aan en zijn perfect geschikt om in te zetten als informatievoorziening bij allerlei gelegenheden. Je kunt het zo gek niet bedenken; tegenwoordig loop je de bouwborden van BudgetBusters overal tegen het lijf. Naast het feit dat de bouwborden uitermate populair zijn bij bouwprojecten, worden ze ook steeds meer gebruikt bij evenementen en festivals. Hier kunnen de borden bijvoorbeeld worden gebruikt om weer te geven welke artiesten er die dag optreden. Zo maakt u het voor de feestgangers net een tikje eenvoudiger.

 

 

Voordelen reclamebord festivals

Bouwborden tref je niet alleen aan bij evenementen en festivals, maar ook langs de weg of bij een natuurgebied langs de stad. Laat de kleuren van uw reclamebord matchen met het straatbeeld en gefascineerde voorbijgangers zullen gegarandeerd een kijkje nemen. Projectborden fungeren uitstekend als informatievoorziening. Zo kunnen ze worden gebruikt om omstanders te informeren over activiteiten zoals festivals, opendagen of colleges. Festivals reclameborden zijn simpelweg onmisbaar. Deze zin mag gerust dubbelzinnig worden opgevat, omdat de voorbijganger geheid een kijkje zal nemen op het reclamebord, maar ook uw onderneming die zichzelf presenteert op het bord zou vele inkomsten mislopen wanneer het bouwbord niet zou zijn geplaatst. Hiernaast biedt het reclamebord festivals de mogelijkheid om samenwerkende bedrijven in het zonnetje te zetten; waardering zult u zeker krijgen!

 

Bouwbord uitvoeringen van BudgetBusters

Wij hebben een rijk assortiment aan bouwborden in verschillende soorten en maten. De bekendste bouwborden zijn de BudgetBusters type 3030 en type 3040. Deze festivals reclameborden tonen een opvallend en robuuste look dankzij het stalen frame dat de banner omheint. Bovendien zijn deze borden supersnel inzetbaar dankzij de stevig ingegoten betonnen voet. Graafwerkzaamheden zijn verleden tijd. Het grote voordeel van onze reclamebord festivals is dat u zelf de banner kunt verwisselen. Heeft u een locatie om een bouwbord te plaatsen, maar u wilt het doek zowel aan de voor- en achterkant hebben bedrukt? Ook dat is mogelijk! Echter presenteren wij u graag de Signwing, die in onze ogen de geschikte vervanger is voor het dubbelzijdig doek. De Signwing wordt namelijk standaard dubbelzijdig bedrukt. Hiernaast is dit projectbord zeer opvallend, omdat deze met de windrichting meedraait, mits er voldoende wind staat. Ook dit bord is eenvoudig te monteren en wordt steeds meer bekend onder onze klanten.

 

Waarom een reclamebord festivals van BudgetBusters

BudgetBusters levert diverse innovatieve buitenreclame. U kunt ons werk inmiddels al aantreffen op meer dan 500 locaties in Nederland. Voor een scherpe prijs voorzien wij u van nette en professionele reclamebord festivals in het door u gewenste aantal. Ons ervaren team zorgt, geheel kosteloos, voor plaatsing van uw borden en haalt het ook weer op. Een unieke service in Nederland. Mocht u graag uw bouwborden tussentijds verplaatsen naar een andere locatie? Geen probleem! Voor slechts € 185 ex. btw. plaatsen wij uw bord op een andere plaats.

 

Reclamebord festivals bestellen

Bent u geïnteresseerd in de bouwborden van BudgetBusters en overweegt u om er één of meerdere te bestellen? Dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via onze online website. Heeft u toch nog vragen over een specifiek product of wilt u simpelweg wat meer informatie? Wees dan niet bang om contact met ons op te nemen per mail of per telefoon. Onze collega’s staan tijdens de kantooruren klaar om antwoord te geven op al uw onduidelijkheden!

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign