OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Reclameborden huren

Wij van BudgetBusters hebben een breed scala aan reclameborden die u voor een scherpe prijs kunt huren. Zoekt u ze groot of klein; wij hebben varianten in alle soorten en maten. Een BudgetBusters fungeert uitstekend als informatievoorziening en is dankzij snuggere bouwtechnieken toepasbaar gemaakt voor verschillende doeleinden. Men gebruikt de projectborden vaak als hulpmiddel om omstanders op de hoogte te brengen van een bepaalde gebeurtenis. Ze worden dikwijls gebruikt bij bouwprojecten, festivals, evenementen, stadions, woningbouw, verkiezingen etc. Deze unieke buitenpresentatie trekt eenvoudig aandacht van vele voorbijgangers. Hierdoor zal de naam van uw bedrijf geheid toenemen. Naast het feit dat de naamsbekendheid van uw bedrijf een dikke boost krijgt, geeft een reclamebord ook de gelegenheid om samenwerkende bedrijven in het licht te stellen.

 


Voordelen reclameborden huren

Bouwborden worden veelvuldig gebruikt bij bouwprojecten: een krachtig en opvallend bouwbord maakt aan iedereen duidelijk dat er een verbouwing, renovatie of nieuwbouwproject op de locatie plaatsvindt. Reclameborden huren brengt vele voordelen met zich mee die uw bedrijf absoluut niet mag missen. De naam van uw bedrijf zal veel vaker worden gezien en hierdoor neemt de bekendheid van uw naam op de markt toe. Als u nadenkt over het grote bereik en de inkomsten die u misloopt wanneer het bord niet zou zijn geplaatst, hebben de borden van BudgetBusters een relatief lage prijs: erg doeltreffend!

 

Materiaal van onze reclameborden

Juiste materiaalkeuze is erg belangrijk bij het creëren van een kwalitatief goed product. Dankzij onze jarenlange ervaring maken wij de geschikte keuze in materialen. Dit draagt onder andere bij aan onze aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. Een veelgebruikt materiaal is staal: de stalen frames rondom de opvallende banners zorgen voor een strakke doch robuuste look. Naast het feit dat staal simpelweg voor een goeie look zorgt, is het ook een duurzaam materiaal: het is vele malen recyclebaar en heeft geen negatieve effecten voor het milieu. Onze reclameborden staan standvastig op de grond dankzij de stevig ingegoten betonnen voet. De mogelijkheden van bouwen met beton zijn eindeloos. Door de hoge sterkte, natuurlijke materiaaleigenschappen, architectonische vormvrijheid én eenvoudige verwerkbaarheid is beton één van de beste oplossingen voor duurzame bouwwerken als de BudgetBusters die wij u bieden.

 

Service BudgetBusters

Service is erg belangrijk en wij zijn dan ook pas tevreden wanneer ons eindresultaat voldoet aan uw eisen en wensen. Bij BudgetBusters kunt u reclameborden huren voor een scherpe prijs in vele soorten en maten. Al uw borden worden geheel kosteloos door ons team geplaatst en opgehaald: een unieke service in Nederland. Wilt u uw projectbord tussentijds verplaatsen? Dat is mogelijk. Voor slechts € 185 ex. btw. brengen wij uw bord naar een andere locatie in Nederland. Wilt u uw bord laten plaatsen op één van de Wadden eilanden? Laat ons dit dan weten. Hiervoor gelden namelijk andere prijzen en voorwaarden.

 

Reclameborden huren bij BudgetBusters

U wilt graag reclameborden huren voor een messcherpe prijs? Neem dan een kijkje in ons ruime assortiment aan kwalitatief hoogwaardige bouwborden. Indien u interesse heeft in een van onze bouwborden, dan kunt u simpelweg een offerte aanvragen via onze online website. Hier zullen wij zo spoedig mogelijk op reageren. Heeft u toch nog vragen over een bepaald bord of wilt u wat meer specifieke informatie? Aarzel dan niet en neem contact op met één van onze collega’s! Wij helpen u graag met al uw onduidelijkheden.

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign