OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Reclameborden prijzen

De reclameborden van BudgetBusters fungeren uitstekend als informatievoorziening en worden voor allerlei doeleinden gebruikt. Projectborden worden bijvoorbeeld veel gebruikt bij festivals, evenementen, opendagen en bij bouwkavels. Vooral dat laatste is een veelvoorkomend tafereel. Het reclamebord wordt bij de woningbouw vaak gebruikt om de artist impression te tonen; dit geeft voorbijgangers een beeld over het toekomstige resultaat. Naast het feit dat de borden razend populair zijn bij de bovengenoemde plekken, kunnen de projectborden van BudgetBusters ook gebruikt worden om iemand te verrassen bij een bruiloft of een feestje. Wij bieden u een breed scala aan bouwborden met een goede prijs-kwaliteitverhouding: de lage reclamebord prijzen zullen u verbazen!

 


Ontwerp reclameborden

Wij van BudgetBusters weten dat een juist ontwerp uitermate belangrijk is. Dit is mogelijk het eerste wat een voorbijganger, tevens potentiële klant, van uw bedrijf zal zien. Kunt u zelf een ontwerp aanleveren? Dit komt ons alleen maar ten goede. Heeft u nog geen ontwerp? Geen probleem! Ons ervaren team besteedt veel tijd aan het creëren van een puik design. U wilt een fraai ontwerp dat past binnen uw budget? Contacteer BudgetBusters en wij regelen het!

 

Materiaal van onze bouwborden

Het gebruik van het juiste materiaal is erg van belang en draagt bij aan onze kwalitatief hoogwaardige reclameborden. Een bewuste keuze en toepassing van materialen verhoogt de aantrekkelijkheid van de projectborden. Dankzij het juiste materiaalgebruik zijn onze reclameborden prijzen dus ook relatief laag. Een veelgebruikte materie is staal; dit wordt gebruikt voor het robuuste, sterke frame van onze BudgetBusters. Voordelen van staal zijn de vrijheid in architectuur, recyclebaarheid en hoge bouwsnelheid. Tevens laat het geen resten achter en kan alles worden hergebruikt. Om de BudgetBusters standvastig op de grond te laten staan, plaatsen wij de borden op een stevig ingegoten betonnen voet. Bijkomende voordelen hiervan zijn dat het geen restafval heeft, het herbruikbaar is en een lage CO2 kent.

 

Scherpe prijzen reclameborden BudgetBusters

Door onze jarenlange ervaring zijn wij perfect in staat om een geschikt bouwbord te maken dat voldoet aan uw eisen en wensen. Wij leveren veel verschillende bouwborden die elk beschikken over hun eigen voordelen. De scherpe reclamebord prijzen kunt u vinden onder het kopje prijzen op onze online website. Hier treft u specifieke informatie aan per elk bouwbord.

Huurt u een reclamebord bij BudgetBusters? Dan heeft dit voor u verschillende voordelen. Zo worden al uw bouwborden geheel kosteloos door ons team geplaatst en opgehaald. Bovendien is het mogelijk om uw projectborden tussentijds te verplaatsen, indien u dat verlangt. De kosten hiervoor bedragen slechts € 185 ex. btw. Wilt u uw borden (ver)plaatsen op één van de Wadden eilanden? Laat ons dit dan weten. Hiervoor gelden namelijk andere prijzen en voorwaarden.

 

Reclameborden van BudgetBusters bestellen

Bent u geïnteresseerd in de projectborden van BudgetBusters? Dan kunt u volkomen kosteloos een offerte aanvragen via onze website. Wij zullen u zo spoedig mogelijk van antwoord voorzien. Heeft u toch nog vragen of wilt u simpelweg wat meer informatie over één van onze borden? Wees dan niet bang om ons te contacteren. Onze collega’s staan voor u klaar om antwoord te geven op al uw vragen!

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign