OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Spandoeken evenementen

Spandoeken voor evenementen. Veelgebruikt door allerlei organisaties om relatief goedkoop te adverteren. Bij BudgetBusters kunt u terecht als u op zoek bent naar aantrekkelijke en opvallende spandoeken die zijn samengesteld van duurzaam materiaal. Ideaal om te gebruiken tijdens festivals, evenementen of open dagen. Hiernaast kunt u het doek ook gebruiken om op te hangen aan de wand van uw pand. Hierdoor worden uw bezoekers fraai verwelkomd en krijgen ze meteen de boodschap mee die u wilt tonen. Bestel nu een kwalitatief hoogwaardig spandoek evenement en maak goedkoop en eenvoudig reclame voor de consument.

 


Design spandoeken evenement

Wist u dat het ontwerp voor uw spandoek zeer van belang is? Vaak geldt de regel: des te beter het juiste gebruik van kleurcontrast, des te meer omstanders een blik zullen werpen op uw doek. Wij beschikken over een ontwerpafdeling met ervaren personeel die u graag helpt bij het maken van een geschikt ontwerp. Ons team heeft jarenlange ervaring met ingewikkelde orders die worden uitgewerkt tot een groot succes. De volledige grafische opmaak wordt hiernaast kosteloos voor u verzorgd. Door de kwalitatief hoogwaardige spandoek evenementen die BudgetBusters levert, spatten de kleuren van het doek en kunt u uw reclameboodschap in een mooie, verzorgde uitvoering aan uw klanten tonen.

 

Afwerking van onze evenementen spandoeken

Voor het afwerken van onze spandoek evenementen zijn in principe twee opties mogelijk. U kunt kiezen voor de ringen rondom het spandoek, zodat u het doek bijvoorbeeld kunt bevestigen aan een stalen frame (deze variant wordt standaard geleverd mits u besteld met frame). Ook is tunnelzoom een keuzemogelijkheid; het spandoek wordt rondom voorzien van een zoom met een tunnel boven en onder, of een tunnel links en rechts. Dikwijls kiest men voor dit alternatief als het spandoek bijvoorbeeld wordt opgehangen aan een buis. Wilt u graag een andere randafwerking voor uw spandoek? Contacteer ons dan vooral voor de mogelijkheden.

 

Spandoek evenementen op elke locatie

Woont u nou op één van de Wadden eilanden of juist in het zuidelijkste puntje van Nederland? Voor BudgetBusters is niets te gek. Wij leveren namelijk diverse innovatieve buitenreclame op iedere locatie. U kunt onze reclame reeds aantreffen op meer dan 500 plaatsen in Nederland. Iedere bestelling wordt geheel kosteloos op de door u gewenste locatie gemonteerd en opgehaald. Aarzel niet langer en bestel een spandoek evenement op maat, te gebruiken voor ieder commercieel doeleinde.

 

Spandoeken met frame bestellen

Bij ons krijgt u de mogelijkheid om het spandoek te bestellen met of zonder frame. Een robuust stalen frame zorgt ervoor dat uw doek nog meer opvalt en het dus meer aandacht trekt van potentiële klanten. In combinatie met de huisstijl van uw bedrijf is dit een krachtig en aanlokkelijk product om een boodschap over te brengen op het grote publiek. Bent u geïnteresseerd in een spandoek van BudgetBusters? Dan dient u op een gemakkelijke manier een offerte aan te vragen via onze website. U bent binnen 24 uur voorzien van een concreet antwoord. Heeft u vragen of wilt u graag wat specifieke informatie over één van onze producten? Wees dan niet bang en contacteer onze collega’s per mail of per telefoon. Tijdens de kantooruren helpen zij u graag met al uw onduidelijkheden.

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign