OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Spandoeken festivals

Het spandoek festivals van BudgetBusters biedt u de mogelijkheid om op een gemakkelijke manier de aandacht te trekken van omstanders. Door uw triomfantelijke banner zult u uw doeleinden goed kunnen uitlichten aan de desbetreffende doelgroep die voor uw branche geschikt is. Tevens is dit doek voorzien van hoogwaardige vezels die als voordeel met zich meebrengen dat het doek voor weer en wind bestand is; een hevige storm is slechts een briesje. Dankzij de juiste keuze uit materialen zijn wij bereid u te voorzien van een spandoek met kwaliteit. Aarzel daarom niet langer en vertroetel uw bedrijf met een verheven festivals spandoek van BudgetBusters.nl.

 

 

Materiaalgebruik spandoek festivals

Het spandoek behoort al jaren tot één van de meest verkochte sign- en communicatiemiddelen. Onder onze klanten is het dan ook een welbekend product. Wij van BudgetBusters vinden het verschaffen van kwalitatief hoogwaardige producten van groot belang. Daarom doen wij er alles aan dit tot werkelijkheid te brengen. Het meest gebruikte materiaal voor onze spandoeken festivals is PVC zeildoek, beter bekend als frontlit. Dit materiaal is uitermate geschikt voor buitengebruik door haar hoge sterkte en eenvoudige schoonmaakbaarheid. Hiernaast kunt u ook kiezen voor het 100% recyclebare, opvouwbare, lichtgewicht polyester spandoek: ProPes Outdoor. Het ProPes doek is waterafstotend zodat water of vuil niet blijven plakken aan het doek. Bovendien kan het spandoek worden opgevouwen wat uw verzendkosten mindert. Kiest u voor ProPes Outdoor en denk samen met ons mee aan het milieu.

 

Spandoeken op elke locatie

BudgetBusters levert diverse innovatieve buitenreclame door geheel Nederland. U kunt onze werken inmiddels op méér dan 500 locaties aantreffen. Festivals spandoeken zijn perfect geschikt om in te zetten bij een beurs of festival om hier de aandacht te trekken van alle aanwezigen. Ook is het inzetten van een doek gebruikelijk bij het promoten van een actie, of simpelweg om de naamsbekendheid van uw bedrijf te vergroten. Een spandoek bedrukken is erg eenvoudig en een mogelijkheid om te adverteren aan de doelgroep die voor uw branche geschikt is. Wij helpen u graag bij het ontwerpen van een geschikt design, zodat uw doek nog meer gepersonaliseerd wordt en het voldoet aan al uw eisen en wensen.

 

Frame voor uw festivals spandoek

Zeer geschikt voor meer aandacht en plaatsbaar op elke locatie. Het robuuste, aantrekkelijke spandoek frame zorgt ervoor in combinatie met de huisstijl van uw bedrijf dat de indruk van voorbijgangers nog positiever wordt. Door de juiste technieken valt uw krachtige banner op in het straatbeeld en krijgt het de aandacht van groot publiek. Een goed ontwerp zorgt ervoor dat de boodschap die u over wilt brengen ook echt aan komt en dat de boodschap wordt gerelateerd aan uw bedrijf. Vraag vandaag nog een offerte aan.

 

Spandoeken festivals bestellen

Kwalitatief hoogwaardige spandoeken voor een messcherpe prijs: BudgetBusters maakt het mogelijk. U kunt vandaag nog een offerte aanvragen via onze online website. Voor u het weet bent u voorzien van een spandoek festival die uitermate goed fungeert als informatievoorziening bij uw feest of evenement. Heeft u nog vragen of wenst u specifieke informatie over een bepaald product? Dan kunt u tijdens de kantooruren gerust contact opnemen met onze collega’s. Zij helpen u maar al te graag bij al uw onduidelijkheden.

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign