OFFERTE AANVRAGEN

Vraag direct een BudgetBuster aan voor uw locatie.

OFFERTE AANVRAGEN
DOWNLOAD
Download een brochureDownload een samenvatting

Traditioneel bouwbord

Het bouwbord is dé informatievoorziening die wordt gebruikt bij festivals, evenementen en stadions maar ook bij bouwprojecten, woningbouw en verkiezingen. Met de traditionele bouwborden van BudgetBusters kunt u op eenvoudige wijze een groot publiek informeren over een bepaalde bezigheid. Vaak toont men de artist impression op het bouwbord; hierdoor krijgt een voorbijganger een bepaalde indruk over het bedrijf dat het bord heeft geplaatst. De kans dat de naamsbekendheid van uw onderneming toeneemt wordt hierbij dan ook vergroot. Bovendien biedt een traditioneel bouwbord de mogelijkheid om samenwerkende bedrijven nog eens goed in de spotlights te zetten. Neem de juiste keuze uit ons brede scala aan diverse projectborden. Weet u niet welk bord voldoet aan uw eisen en wensen? Dan kunt u altijd raadplegen bij één van onze collega’s.

 

 

Ontwerp traditioneel bouwbord

Bent u op zoek naar een geschikt ontwerp voor uw traditioneel bouwbord? Onze ontwerpafdeling met ervaren personeel denkt graag met u mee. Een aantrekkelijk maar vooral opvallend ontwerp is zeer belangrijk om de naam van uw bedrijf in het positief daglicht te stellen. Door onze jarenlange ervaring zijn wij perfect in staat om geschikt design te creëren voor uw projectbord. Kunt u zelf een ontwerp aanleveren? Dit moedigen wij alleen maar aan. Weet u wat u op uw bord wilt hebben maar het design ontbreekt? Geen probleem! Neem graag contact met ons op en samen zullen wij ervoor zorgen dat er een puik ontwerp tot stand wordt gebracht dat voldoet aan uw eisen en wensen.

 

Service van BudgetBusters

BudgetBusters beschouwt juiste service tijdens het gehele werkproces als één van de belangrijkste aspecten. Hierom worden al uw bestelde borden geheel kosteloos geplaatst en opgehaald op de door u gewenste locatie. Tijdens het installeren van de traditionele bouwborden is veiligheid erg belangrijk. Om dit te stimuleren plaatsen wij onze borden via de meest actuele constructieberekeningen. Tevens is het mogelijk om de borden tussentijds te verplaatsen naar een andere plek in Nederland. De kosten hiervoor bedragen € 185 ex btw. Wilt u uw bord op één van de Wadden eilanden laten monteren? Informeer ons dan hierover; hiervoor gelden namelijk andere prijzen en voorwaarden.

 

Materiaal van onze bouwborden

De goede kwaliteit van onze BudgetBusters hebben wij mede te danken aan de materialen die wij gebruiken voor onze borden. Wij kijken met een kritisch oog naar orders van onze klanten om de puikste werken tot werkelijkheid te brengen. Met behulp van gespecialiseerde partners en ambachten komen wij tot ideeën die leiden tot een kwalitatief hoogwaardig product. Een door ons team veelgebruikt materiaal is staal. Zo bestaan de BudgetBuster type 3030 en 3040 uit een banner, omheint met een stalen frame en staan ze standvastig op de grond dankzij de stevig ingegoten betonnen voet. Het gebruik van staal heeft verschillende voordelen; zo is het duurzaam, recyclebaar en kan het eenvoudig in vele vormen worden gegoten. Denkt u met ons mee aan het milieu?

 

Traditioneel bouwbord bestellen

Heeft u interesse in één van onze BudgetBusters? Dan kunt u op een gemakkelijke manier een offerte aanvragen op onze website. Hierop zult u zo spoedig mogelijk antwoord krijgen. Mocht u toch nog aarzelen of specifieke vragen hebben over een bepaald bord, wees dan niet bang om ons te contacteren per mail of telefoon. Wij helpen u graag met al uw onduidelijkheden!

© Copyright 2022 BudgetBusters.nl onderdeel van Visser Print & Sign